Un bon cap de setmana pels Cadets!

Sant Cugat 1 Cadet «A» 5

Contundent victòria a domicili del nostre Cadet «A» que va completar un partit molt seriós.
El partit es posava molt ràpid de cara dels Colomencs, ja en el minut 2′ havien generat fins a tres ocasions clares de gol. Seria en el minut 7′ de joc i després d’unes clares mans dins de l’àrea de Sant Cugat, quan Albert transformava el penal per a fer el 0 a 1. Van reaccionar bé els locals, que poc després de rebre el gol, van poder empatar; però dues grans intervencions de Papi van salvar als de Santa Coloma de l’empat.
A partir d’aquí, assidu de la Grama a la porteria local, Rubén Cifuentes posava el 0-2 i d’Héctor es feia el 0-3 amb el qual s’arribava al descans.
Segona part de pocs canvis: la Fundació generava moltes i constants ocasions de gol, davant un Sant Cugat que es defensava com podia i arribava tímidament a la porteria de la Grama.
El pitxitxi Albert, seria l’autor dels dos últims gols Colomencs per a completar l’1-5 final.


Sant Cugat 1 Cadete “A” 5

Contundente victoria a domicilio de nuestro Cadete “A” que completó un partido muy serio.
El partido se ponía muy rápido de cara de los Colomenses, ya en el minuto 2’ habían generado hasta tres ocasiones claras de gol. Sería en el minuto 7’ de juego y tras unas claras manos dentro del área de Sant Cugat, cuando Albert transformaba el penalti para hacer el 0 a 1. Reaccionaron bien los locales, que poco después de recibir el gol, pudieron empatar; pero dos grandes intervenciones de Papi salvaron a los de Santa Coloma del empate.
A partir de aquí, asiduo de la Grama a la portería local, Rubén Cifuentes ponía el 0-2 y de Héctor se hacía el 0-3 con el que se llegaba al descanso.
Segunda parte de pocos cambios: la Fundación generaba muchas y constantes ocasiones de gol, ante un Sant Cugat que se defendía como podía y llegaba tímidamente a la portería de la Grama.
El pichichi Albert, sería el autor de los dos últimos goles Colomenses para completar el 1-5 final.