Els petits no paren de donar-ho tot i es veu reflectit!

Llefià 1 – Prebenjamí «A» 4

Partit fora de casa per als nostres petits que comencen amb molt bona actitud. Bona pressió i anticipació recompensa als de la Grama amb un gol en el minut un de joc. Poc duraria l’alegria, ja que Llefià els empataria en el 2. Seguia la trobada trepidant i on la Grama s’avançava de nou. Havien passat només 4′ minuts del començament i ja es veia que els nostres estaven endollats.

En el segon quart de joc, la Grama va controlar encara millor i no van donar opcions a atacs dels contraris.
Després del descans en el qual es va parlar que era l’hora de pressionar com en el principi… així ho van fer, pressió alta sobre la sortida dels contraris que els fan dubtar. Així el tercer tant, va caure del costat de la Grama. En l’últim quart, la Grama aguantava bé la seva empenta i en una contra maten el partit amb 1-4.
L’entrenador diu: «Tornem a la bona actitud del principi de temporada. Amb bona pressió i solidaritat entre companys… A seguir així equip.»


Llefià 1 – Prebenjamin «A» 4

Partido fuera de casa para nuestros pequeñines que empiezan con muy buena actitud. Buena presión y anticipación recompensa a los de la Grama con un gol en el minuto uno de juego. Poco duraría la alegría, ya que Llefià los empataria en el 2. Seguía el encuentro trepidante y donde la Grama se adelantaba de nuevo. Habían pasado solo 4′ minutos del comienzo y ya se veía que los nuestros estaban enchufados. 

En el segundo cuarto de juego la Grama controló aún mejor y no dieron opciones a ataques de los contrarios.
Después del descanso en el que se habló de que era la hora de presionar como en el principio… así lo hicieron, presión alta sobre la salida de los contrarios que los hacen dudar. Así el tercer tanto, cayó del lado de la Grama. En el último cuarto la Grama aguantaba bien su empujón y en una contra matan el partido con 1-4.
El entrenador dice: «Volvemos a la buena actitud del principio de temporada. Con buena presión y solidaridad entre compañeros… A seguir así equipo.»