Els petits no paren de donar-ho tot i es veu reflectit!

Prebenjamí «B» 5 – Racing Sarrià 3

Els nostres Prebenjamins del «B» jugaven el seu partit d’aquesta setmana començant una mica «adormits» pel que en la primera jugada, per una distracció que es té en defensa, els contraris són els qui marquen el primer gol que posa el 0 a 1 en el marcador. Malgrat això els de la Grama segueixen sense pressionar i deixant jugar al rival… Això fa que el rival marqui un altre gol i que es vagi a la mitja part perdent amb 2 a 0.
Després d’aquest petit descans se surt en la segona part amb una concentració immensa, començant a lluitar el partit com si no hi hagués un demà, els de la Grama així, fiquen tres gols. El lluminós mostra el 3 a 2. A partir d’aquí, els contraris es comencen a desconcentrar i els de la Grama no paren de lluitar i pressionar; que això fa que el rival es posi nerviós i es marqui un gol en pròpia porta… Però per un error defensiu són ells qui marquen un gol deixant el partit 4 a 3 en aquest moment. Els de la Grama saben corregir l’error i continuen jugant al seu joc, fent-se així amb un altre gol que deixa el 5 a 3 en el lluminós i anant-se a casa molt contents.


Prebenjamín “B” 5 – Racing Sarrià 3

Nuestros Prebenjamines del “B” jugaban su partido de esta semana empezando un poco “dormidos” por lo que en la primera jugada, por un despiste que se tiene en defensa, los contrarios son quienes marcan el primer gol que pone el 0 a 1 en el marcador. A pesar de eso los de la Grama siguen sin presionar y dejando jugar al rival… Eso hace que el rival marque otro gol y que se vaya a la media parte perdiendo con 2 a 0.
Después de ese pequeño descanso se sale en la segunda parte con una concentración inmensa, empezando a luchar el partido como si no hubiera un mañana, los de la Grama así, meten tres goles. El luminoso muestra el 3 a 2. A partir de ahí, los contrarios se empiezan a desconcentrar y los de la Grama no paran de luchar y presionar; que eso hace que el rival se ponga nervioso y se marque un gol en propia puerta… Pero por un error defensivo son ellos quien marcan un gol dejando el partido 4 a 3 en ese momento. Los de la Grama saben corregir el error y siguen jugando a su juego, haciéndose así con otro gol que deja el 5 a 3 en el luminoso y yéndose a casa muy contentos.