Les victòries dels Benjamins «B» i «D» que no paren de pujar.

Sant Gabriel 1 – Benjamí «B» 4

Comença la segona volta i el Benjamí «B» continua creixent. Aquest equip cada vegada té més clar com ha de jugar i cada peça va assumint el seu rol.
Sant Gabriel, un històric, sempre és un rival difícil, però aquesta Grama deixa bones sensacions allà on juga.
Primer quart bastant dinàmic, amb ocasions clares i control total del joc. Gol d’Hugo en jugada on va participar tot l’equip i donava tranquil·litat, ells es defensaven però no creaven ocasions clares. Es va marcar el segon gol en finalitzar el segon quart i reflectia la superioritat de la Grama.
Tercer quart on Sant Gabriel va estrènyer i va tenir ocasions i va retallar distàncies. Quan millor jugava Sant Gabriel va arribar el tercer tant i al final va arribar l’últim punt obra de Marc.
La setmana vinent derbi contra el Singuerlín, un partit sempre complicat on el més important serà seguir amb la dinàmica de joc que porta i a continuar treballant perquè continuïn millorant.


Sant Gabriel 1 – Benjamín «B» 4

Empieza la segunda vuelta y el Benjamín “B” sigue creciendo. Este equipo cada vez tiene más claro cómo debe jugar y cada pieza va asumiendo su rol.
Sant Gabriel, un histórico, siempre es un rival difícil, pero esta Grama deja buenas sensaciones allá donde juega.
Primer cuarto bastante dinámico, con ocasiones claras y control total del juego. Gol de Hugo en jugada donde participó todo el equipo y daba tranquilidad, ellos se defendían pero no creaban ocasiones claras. Se marcó el segundo gol al finalizar el segundo cuarto y reflejaba la superioridad de la Grama.
Tercer cuarto donde Sant Gabriel apretó y tuvo ocasiones y recortó distancias. Cuando mejor jugaba Sant Gabriel llegó el tercer tanto y al final llegó el último tanto obra de Marc.
La próxima semana derbi contra el Singuerlín, un partido siempre complicado donde lo más importante será seguir con la dinámica de juego que lleva y a seguir trabajando para que sigan mejorando.