Les victòries dels Benjamins «B» i «D» que no paren de pujar.

Benjamí «D» 4 – Can Buxeres 2

Jornada 15 per als del Benjamí «D» que jugaven un partit en el qual el primer quarto estava molt igualat, els dos equips estaven ben posicionats en el camp i les defenses eren molt sòlides. En una falta enmig del camp, el nostre davanter fa una molt bona interpretació que acaba en gol.
En la segona habitació l’equip se sent més còmode i ja en una jugada individual el davanter marca en una jugada, en una altra jugada lateral és quan els nostres la pilota i el davanter del Can Buxeres s’aprofita d’això per a marcar el gol que els ajustés en el marcador.
En el tercer quart la Grama segueix amb la mateixa concentració i ràpidament es marca el tercer gol i al final del mateix es marca el quart.
En l’última habitació de joc, els contraris marquen un gol de falta on el porter dels nostres no va poder fer res. Va ser un quart on els contraris van pressionar molt i els de la Grama es van sentir bastant incòmodes.


Benjamín “D” 4 – Can Buxeres 2

Jornada 15 para los del Benjamín “D” que jugaban un partido en el que el primer cuarto estaba muy igualado, los dos equipos estaban bien posicionados en el campo y las defensas eran muy sólidas. En una falta en medio del campo, nuestro delantero hace una muy buena interpretación que acaba en gol.
En el segundo cuarto el equipo se siente más cómodo y ya en una jugada individual el delantero marca en una jugada, en otra jugada lateral es cuando los nuestros el balón y el delantero del Can Buxeres se aprovecha de eso para marcar el gol que los ajustase en el marcador.
En el tercer cuarto la Grama sigue con la misma concentración y rápidamente se marca el tercer gol y al final del mismo se marca el cuarto.
En el último cuarto de juego, los contrarios marcan un gol de falta donde el portero de los nuestros no pudo hacer nada. Fue un cuarto donde los contrarios presionaron mucho y los de la Grama se sintieron bastante incómodos.