ÚLTIMES BAIXES AL PRIMER EQUIP.

BAIXES: La Fundació Esportiva Grama vol comunicar que ha arribat a un acord amb Christopher Chavez “Cristo” i amb Ión Perelló per la seva desvinculació de la nostra Entitat. Des de la FEG els hi volem desitjar molta sort en el seu futur i els agraïm enormement la seva estada amb nosaltres. #forçagrama   BAJAS: La Fundació Esportiva Grama quiere ... Leer Más »

L’inclusiu guanya a Manresa.

L’equip inclusiu de la Grama va disputar el passat dijous un partit de lliga contra el Manresa al pavelló del Pujolet a la capital del Bages.  Els nostres van tenir el partit controlat en tot moment, bones combinacions de tot l’equip, joc ofensiu i alguns noms propis que hem de destacar. Cal fer menció especial de Jesús Luna que va ... Leer Más »

Canvi a la porteria de la Grama: Adéu Texeira, benvingut Priego. (SANTS INNOCENTS 2018)

Matí mogut a les oficines de la Fundació Esportiva Grama. El que a la tarda d’ahir era un “run-run” s’ha confirmat aquest matí amb la baixa oficial de Toni Texeira com a jugador de l’entitat colomenca. Després de la seva suplència el passat diumenge contra l’E.C. Granollers, el porter potablava s’ha mostrat molt descontent durant la setmana i va demanar, ... Leer Más »

Setmanari de la Fundació Esportiva Grama