Charly Lumbreras reforça l’atac del primer equip

charlymorales

Carlos Lumbreras Capdevila (17/05/1989, Barcelona) arriba procedent del Besòs Barón de Viver on ja hi havia estat la temporada passada a la mateixa categoria. Charly, com és conegut al món del futbol, ​​es va formar a les categories inferiors del Sagrerenc. A l’edat d’aleví va marxar al Sant Gabriel on va estar un total de 5 anys. L’etapa de juvenil la ... Leer Más »

El Futbol Sala es suma a la Fundació.

recorte

Des de que va començar el projecte de la Fundació Esportiva Grama, un dels principals objectius del nostre President, Antonio Morales,  seguint el model que tants èxits va donar per la nostra ciutat durant dècades, és establir una entitat amb valors, amb formació, amb caràcter solidari  i amb un altre faceta que incorporem aquest any i esperem que no es ... Leer Más »

La Fundació tindrà un equip Inclusiu aquesta temporada

inclusiveclub2

La Fundació Esportiva Grama una vegada més es comprometrà en la seva funció de valors que tantes vegades ha demostrat en aquests tres anys de vida. Si fa uns mesos es celebrava al Nou Municipal el Dia del Futbol Inclusiu ara el club va un pas més enllà anunciant que per a aquesta temporada tindrà a les seves files un ... Leer Más »

Setmanari de la Fundació Esportiva Grama