Cinthia, la pitxixi de la lliga

Cinthia Lismar va ser capaç de marcar un total de 8 gols en un partit del Juvenil-Cadet A, un dia rodó per la pitxitxi de la lliga. 39 gols (cap de penal) en 24 jornades, pitxitxi empatada amb Valeria del Cirera que en 20 partits ha marcat els mateixos gols però 5 d’ells des del punt de penal. Cinthia és una de les jugadores ... Leer Más »

Quart lloc històric del Juvenil A

Cinquena temporada de vida del Juvenil A, un equip que passarà a la història de la nostra entitat a l’haver estat el millor tant en posició com en punts obtinguts en lliga. Totes les temporades jugades en el Grup 4 de Preferent. En el debut (13/14) l’equip va acabar en desena posició (41 punts), per sobre del descens complint l’objectiu ... Leer Más »

Els anteriors alirons

El Primer Equip de la nostra entitat té una autèntica final contra el Sant Cugat FC. Les últimes tres temporades hem celebrat els ascensos fora de casa però aquesta temporada hem d’empènyer a l’equip per celebrar-ho al nostre Estadi. Només cal un punt per ser campions i accedir al Grup 5 de Tercera Divisió Nacional. El Diumenge tenim una cita ... Leer Más »

Setmanari de la Fundació Esportiva Grama