Capitans: Adrián Fernández

El Prebenjamí C, dirigit per Miguel Ángel Sedeño, és un equip de formació i on el braçalet de capità passa de jugador en jugador cada partit perquè tots tinguin l’oportunitat de ser-ho. Com cada setmana és un capità diferent el seu entrenador va triar per a la secció a Adrián Fernández. Adri és un nen de 6 anys. Ens explica ... Leer Más »

COMUNICADO OFICIAL: TODOS SOMOS GABRIEL

COMUNICADO OFICIAL: Todos Somos Gabriel. En reunión extraordinaria de Junta Directiva celebrada ayer, día 9 de Marzo de 2018, el Presidente de la Fundació Esportiva Grama, Antonio Morales, expuso a los miembros de la Junta la posibilidad de sumar a nuestra Entidad a la campaña de apoyo Todos Somos Gabriel. La propuesta fue aprobada por unanimidad. Nuestro Presidente, junto a ... Leer Más »

Els ‘killers’ del Fútbol 11

Els davanters, també anomenats ‘KILLERS’, estan molt presents aquesta temporada a alguns dels nostres equips de Futbol 11. Encara queda molta lliga per davant però arribats a març disposem de 7 noms de destacar en la llista de golejadors de la Fundació Esportiva Grama: Raúl López Porta un total de 24 gols marcats amb el Cadet E. Jugador potent, molt ... Leer Más »

Setmanari de la Fundació Esportiva Grama