Gent de Sta.Coloma: Prebe

PREBE

José María Santos Molina, Prebe, l’artífex de l’Himne de la FE Grama és la persona que estrena aquesta nova secció titulada Gent de Santa Coloma. Ens explica que el seu primer record de futbol a Santa Coloma va ser al Camp Antic de la Grama, el del Fondo. De ben petit, amb 6 anys, anava al futbol acompanyat pel seu ... Leer Más »

Inici brillant de l’Infantil-Cadet

cadinf

Un dels nous equips d’aquesta temporada va ser la creació del Cadet-Infantil Femení, una secció la de les noies que va augmentar amb dos equips més. El cos tècnic de l’equip està format per: Antonio Autero com a entrenador, Teresa González com a delegada i David Martínez com a segon entrenador. La Grama es troba enquadrada en el Grup 2 ... Leer Más »

Capitans: Iván Martínez (Infantil A)

ivancapiIA

Iván Martínez (Santa Coloma de Gramenet) és un noi de 13 anys que cursa 2n de l’ESO. La seva posició al terreny de joc és migcampista defensiu i pot actuar com a mitjapunta. És el capità de l’Infantil A de la FE Grama. Parlant amb ell es mostra feliç i ens confessa que se sent molt bé amb l’equip, que està ... Leer Más »

Setmanari de la Fundació Esportiva Grama