Un bon inici de lliga

Alguns dels nostres equips han començat la temporada de manera brillant. Són molts els que estan a la part alta de la classificació lluitant per un possible campionat de lliga, i ascens. Queda molta lliga, aquest és només el començament, però anem amb aquests equips instal·lats dalt: JUVENIL A FEMENÍ: Sisenes en lliga, empatades amb les cinquenes, amb un partit ... Leer Más »

Múltiples nacionalitats a la Grama

La Fundació Esportiva Grama des dels seus inicis ha estat un projecte esportiu i social, on cohesionen diferents cultures i religions diferents. És a la base on la riquesa cultural s’uneix per intentar algun dia arribar al primer equip, on trobem representació de Gàmbia (Buba), Marroc (Omar) i Paraguai (Cristopher). 35 equips de futbol base (4 d’ells femenins), més de ... Leer Más »

Els ànims del President a la Plantilla.

Estimados jugadores, Venimos de un camino de cuatro campeonatos consecutivos con sus correspondientes ascensos. Sé que el listón está muy alto como también sé que este año la plantilla ha tenido muchas incorporaciones y necesitamos el pertinente tiempo de adaptación. Sé que estáis haciendo todo lo posible para que la inercia que la Entidad ha llevado durante estas temporadas no ... Leer Más »

Setmanari de la Fundació Esportiva Grama