BASES DEL SORTEIG: La Gran Festa de la Grama

recorte

La Fundació Esportiva Grama realitzarà un sorteig a la GRAN FESTA DE LA GRAMA i per respectar la legislació vigent en quant a concursos exposa les seves bases en la web oficial de l’Entitat. Per fer-ho més senzill i clarificador hem reduït les bases al màxim. Son les següents: 1)    EL CONCURS: 1.1  En una urna col·locada a l’entrada del ... Leer Más »

SUPER MAMÁ 2017: Bases del concurs

portada supermama17

La Fundació Esportiva Grama organitza la Tercera Edició del concurs SUPER MAMÁ 2017i per respectar la legislació vigent en quant a concursos en xarxa exposa les seves bases en la web oficial de l’Entitat. Per fer-ho més senzill i clarificador hem reduït les bases al màxim. Son les següents: 1)    EL CONCURS: 1.1 Les  participants hauran de fer-se una foto ... Leer Más »

La Fundació va rebre dos premis a la Gala de l’Esport Colomenc 2017

premiscolomenc17

La segona edició de la Gala de l’Esport Colomenc va ser celebrada al Teatre Sagarra i un any més la Fundació Esportiva Grama estava entre els guardonats. El lliurament de premis va anar a càrrec de l’Alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, el Tinent d’Esport, Diego Arroyo, i el Regidor d’Esports, Dani Salgado. En la categoria de Campions de Catalunya ... Leer Más »

Setmanari de la Fundació Esportiva Grama