1×1: Prebenjamí D, creixent cada dia més

PD

El Prebenjamí D, dirigit per Jonathan Fortea i José Fortea, és segon en la seva lliga (Grup 24 FCF) amb tres partits menys que l’actual líder del campionat. L’equip es troba a 6 punts del primer, i tot i tenir menys partits en el seu caseller són el més golejador (133 gols) i el que menys ha encaixat (12). Després ... Leer Más »

Homenatge a les Escoles

escola

L’Escola A acompanyada pels seus companys de les Escoles B i C van rebre un passadís de campions format per entrenadors i jugadors de diferents equips de la FE Grama. El president de l’entitat, Antonio Morales, va rebre els petits i després van celebrar, amb les seves famílies, el títol de Cadeca (Promeses Grup A). Un acte al qual van ... Leer Más »

Presentació tres nous jugadors

ignasicristobaltoma

Tres jugadors nous van ser presentats oficialment com a membres del Primer Equip de la FE Grama. Els nous components del conjunt dirigit per Dani Andreu cobriran tres posicions diferents: porteria, defensa i atac. Arriben per treballar molt i aportar el seu granet de sorra per complir l’objectiu de l’ascens a Primera Catalana. Ignasi Grife (22/04/1994, Barcelona) és un lateral dret ... Leer Más »

Setmanari de la Fundació Esportiva Grama