Torneig FIFA20 Primera Catalana

Aquesta tarda de dissabte es disputa un torneig on el futbol no per a, segueix, segueix i segueix!!! Toni Sureda i David Pallarols són els qui impulsen aquest torneig virtual futbolístic de Primera Catalana on a través de la Playstation 4 es permet crear una lliga personalitzada en la qual participaran 17 equips! Entre ells es troba nostra Fundació Grama representada per Alex Luque que ens explica ... Leer Más »

Resum dels torneigs dels Benjamins «B» i «D» (22-23 de febrer).

Benjamí «B» Fase prèvia per al Torneig Sistrells Cup: El Benjamí B 2011 de la Grama jugava una fase classificatòria per a entrar en el gran torneig de la Sistrells Cup amb equips com Reial Madrid, Atlètic, París Saint Germain, Betis… Quedava enquadrat en un grup molt difícil amb el Mercantil, Sant Andreu, Vilassar de Mar i Vilassar de Dalt.Primer ... Leer Más »

Juan Camilo és cessat.

La Junta Directiva de la Fundació Esportiva Grama vol comunicar el cessament de Juan Camilo  Vázquez com a tècnic del Primer Equip. Per tots nosaltres, però en especial pel nostre President, és una decisió difícil perquè valorem la feina que ha desenvolupat Camilo a la nostra Entitat i per l’estima personal que ha despertat en tots nosaltres. Encara així creiem ... Leer Más »

Setmanari de la Fundació Esportiva Grama