Inicis d’any sempre positius

fegstadri

Des que el club es va fundar a l’estiu de 2013 el Primer Equip ja ha hagut de començar l’any un total de quatre vegades. Els seus debuts al primer partit de l’any sempre els han saldat amb bons resultats. Solament a la primera temporada de la FE Grama va tenir la sort de jugar a casa, ja han estat ... Leer Más »

Missió Juvenil A: no patir i gaudir el 2017

juvA301016

El Juvenil A va tancar 2016 fora de descens, amb dos punts d’avantatge sobre la zona vermella. A més acumulant la millor ratxa de la temporada, dos partits seguits sense perdre (empat i victòria), i per primera vegada aconseguint no encaixar cap gol. L’arribada de Christian Algar a la banqueta, al costat dels seus companys Iago Fernández (2n entrenador) i ... Leer Más »

Les nostres tres escoles segueixen creixent

escc

Els més petits, segueixen el seu creixement sobre la gespa. Són categories on no pugen ni baixen, només val la formació que se’ls dóna. Podem dir que tots els nostres nens d’Escoles estan mostrant un gran nivell i tots els equips es mantenen a la part alta de les seves respectives classificacions de Cadeca. ESCOLA A Nens de 5 anys, excepte ... Leer Más »

Setmanari de la Fundació Esportiva Grama