Resums dels tornejos del cap de setmana (3/4 desembre)

jeenkqwp

Cerdanyola Cup 2017 – III Memorial Marc Badia L’Infantil A va deixar molt bona imatge en un torneig en el qual va haver d’enfrontar-se a rivals de Preferent (categoria superior). Golejada en el primer partit jugat, davant els amfitrions els colomencs van guanyar 0-8. En el següent partit van arrencar un 0-0 davant el Vilafranca de Preferent, la victòria va ... Leer Más »

Casimiro Santiago deixa la banqueta del Juvenil.

Casimiro Recorte

La Fundació Esportiva Grama vol comunicar oficialment la dimissió de Casimiro Santiago com a primer entrenador del Juvenil A de la nostra Entitat. No està sent una temporada fàcil per l’equip Preferent Juvenil i com diu el propi Casimiro, “hem tingut moments bons i dolents però sense aconseguir continuïtat” per aquest motiu la marxa del tècnic hauria de servir per ... Leer Más »

Laia Aleixandri visita les noies de la Fundació

laiaaleixandri

El dimecres 2 de novembre les noies de l’Infantil-Aleví i l’Aleví-Benjamí de la FE Grama van rebre la visita de Laia Aleixandri. La colomenca i jugadora del FC Barcelona B (Segona Divisió espanyola) va estar amb elles a l’entrenament. Els va explicar la seva experiència al Mundial així com ha anat complint els seus somnis de futbolista. Campiona i subcampiona ... Leer Más »

Setmanari de la Fundació Esportiva Grama