La Grama a la presentació del projecte #Orgullosa

DSCN0388

El Palau de Congressos de Catalunya va acollir la presentació del nou projecte de la Federació Catalana de Futbol, l’anomenat #Orgullosa. A la tarda del dimarts es van reunir infinitat d’equips femenins de Catalunya així com les Seleccions Catalanes. Des de la seva fundació la nostra entitat sempre ha donat suport al futbol femení, per això no va faltar a ... Leer Más »

Enviament solidari a Gàmbia

D'esquerra a dreta: Jaume Abelló (gerent), Lamin Samateh (jugador 1r equip), Antonio Morales (president) i Manolo García (vicepresident)

La Fundació Esportiva Grama va fer entrega de les seves equipacions d’aquesta temporada a Lamin Samateh. El jove jugador del primer equip les enviarà al seu país, Gàmbia, i arribaran a l’equip del seu barri. El Farokono United, participant del Torneig d’Estiu (Nawettan de la Regió de Serrekunda Est), rebrà les equipacions de la Grama. Un cop més la Fundació ... Leer Más »

FE Grama, guardó a l’Equip Més Esportiu

premiradiomarca

Magnífica gala futbolística la viscuda dimarts a la tarda al Port Ginesta (Sitges). Representants de diferents entitats del futbol català es van donar cita en un acte dut a terme pel programa Marcador Catalunya de Radio Marca Barcelona. Ricard Vicente va ser l’encarregat de donar a conèixer els premiats. Cal recordar que Ricard Vicente i el seu equip a Marcador ... Leer Más »

Setmanari de la Fundació Esportiva Grama