Tres incorporacions per millorar el primer equip

serranito

L’equip dirigit per Dani Andreu tanca la seva plantilla amb tres noves incorporacions. Un d’ells és una cara coneguda del club, i els altres dos jugadors són nois joves que arriben per reforçar al primer equip. Juan Carlos, Dani González i Dani Martínez han realitzat tota la pretemporada amb la Grama. Juan Carlos Oliver Marín (19/01/1997, Badalona) és un jove ... Leer Más »

El Futbol Sala es suma a la Fundació.

recorte

Des de que va començar el projecte de la Fundació Esportiva Grama, un dels principals objectius del nostre President, Antonio Morales,  seguint el model que tants èxits va donar per la nostra ciutat durant dècades, és establir una entitat amb valors, amb formació, amb caràcter solidari  i amb un altre faceta que incorporem aquest any i esperem que no es ... Leer Más »

La Fundació rep una donació del Continental FC i de Graham Partners

continentaldonacio1

  Fa un mes el club va rebre la visita del club nord-americà Continental FC que va tenir el plaer d’utilitzar les nostres instal·lacions i jugar contra tres equips del futbol base de la Fundació. Aquesta setmana ens han portat una grata sorpresa, Cristian en representació de Continental FC i l’empresa Graham Partners ens comunicava que col·laborarien amb la Grama. ... Leer Más »

Setmanari de la Fundació Esportiva Grama