Resum dels nostres equips a Setmana Santa

escAcerdanyola

L’Infantil A va assistir a la Barcelona Premier Cup. Bona fase de grups sense perdre cap partit i accedint a semifinals amb tres victòries i un empat. En el primer partit van guanyar 2-1 al Saint Priest francès, en el següent va arribar l’empat (1-1 davant el CF Badalona) i en l’últim van guanyar 3-0 al CF Llerona. L’equip va ... Leer Más »

Tram final de temporada

gradasllenaspresentacion

Arribats a aquest punt de la temporada els campionats s’aturen per la Setmana Santa, una aturada perquè els equips puguin recarregar les piles de cara al tram final de lliga. A la majoria els queden sis jornades per arribar a la fi del curs, així arriben els nostres equips: PRIMER EQUIP L’objectiu segueix viu, l’equip de Dani Andreu és líder ... Leer Más »

1×1: Un gran Infantil-Aleví Femení

infal

Els dos equips femenins de l’entitat estan un any més jugant a un gran nivell i fent-nos gaudir. La campanya de les noies dirigides per Jordi Pérez està sent magnífica, i avui parlem de l’Infantil-Aleví. Quartes classificades, empatades amb les cinquenes, i una de les millors defenses de la categoria. Queden quatre jornades per a la conclusió del campionat i ... Leer Más »

Setmanari de la Fundació Esportiva Grama