Antonio Morales homenatjat per la seva trajectòria com a president

Antonio Morales recull la placa de mans de José Maria Calzón.

No tots els dies a un president se li fa un homenatge per la seva trajectòria per això el passat dissabte va ser un dia especial per a Antonio Morales. El nostre president va rebre una merescuda distinció pels seus 40 anys de carrera en el futbol català (Escolar, UDA Gramenet,  RCD Espanyol i FE Grama). La V Trobada d’Entrenadors ... Leer Más »

La Grama a la presentació del projecte #Orgullosa

DSCN0388

El Palau de Congressos de Catalunya va acollir la presentació del nou projecte de la Federació Catalana de Futbol, l’anomenat #Orgullosa. A la tarda del dimarts es van reunir infinitat d’equips femenins de Catalunya així com les Seleccions Catalanes. Des de la seva fundació la nostra entitat sempre ha donat suport al futbol femení, per això no va faltar a ... Leer Más »

Enviament solidari a Gàmbia

D'esquerra a dreta: Jaume Abelló (gerent), Lamin Samateh (jugador 1r equip), Antonio Morales (president) i Manolo García (vicepresident)

La Fundació Esportiva Grama va fer entrega de les seves equipacions d’aquesta temporada a Lamin Samateh. El jove jugador del primer equip les enviarà al seu país, Gàmbia, i arribaran a l’equip del seu barri. El Farokono United, participant del Torneig d’Estiu (Nawettan de la Regió de Serrekunda Est), rebrà les equipacions de la Grama. Un cop més la Fundació ... Leer Más »

Setmanari de la Fundació Esportiva Grama