Gran partit de nostres inclusiu.

Inclusiu: El nostre equip inclusiu va jugar el corresponent partit de lliga el dijous dia 11 d’Abril de l’2019 a les 12: 00h. Al pavelló Can Xarau de la població de Cerdanyola del Vallès. Els nois van donar el màxim d’ells ja que durant els 7 primers minuts ja anaven guanyant per 0-4. Al descans, es va arribar amb el ... Leer Más »

COMUNICAT OFICIAL: Molts ànims Ivàn.

La Junta Directiva de la Fundació Esportiva Grama, la Direcció i coordinació esportiva, tots els tècnics, tots els treballadors i tots i cadascun dels jugadors que vesteixen la samarreta de la nostra Entitat, avui volem enviar tota la nostra força a IVÁN LÓPEZ VALLECILLOS y a la seva família. És jugador del nostre Infantil A, és un dels nostres, i ... Leer Más »

ÚLTIMES BAIXES AL PRIMER EQUIP.

BAIXES: La Fundació Esportiva Grama vol comunicar que ha arribat a un acord amb Christopher Chavez “Cristo” i amb Ión Perelló per la seva desvinculació de la nostra Entitat. Des de la FEG els hi volem desitjar molta sort en el seu futur i els agraïm enormement la seva estada amb nosaltres. #forçagrama   BAJAS: La Fundació Esportiva Grama quiere ... Leer Más »

Setmanari de la Fundació Esportiva Grama