Carta del President: 13 de Novembre, Concentració.

Como Colomense comprometido con Santa Coloma, y ​​como Presidente de la Fundació Esportiva Grama, considero que los hechos ocurridos en nuestra ciudad en las últimas horas son unos actos totalmente reprobables y deben ser perseguidos por las autoridades pertinentes. Todos estamos de acuerdo en que debemos luchar contra este tipo de conductas que rompen el respeto y la armonía entre ... Leer Más »

Un bon inici de lliga

Alguns dels nostres equips han començat la temporada de manera brillant. Són molts els que estan a la part alta de la classificació lluitant per un possible campionat de lliga, i ascens. Queda molta lliga, aquest és només el començament, però anem amb aquests equips instal·lats dalt: JUVENIL A FEMENÍ: Sisenes en lliga, empatades amb les cinquenes, amb un partit ... Leer Más »

Múltiples nacionalitats a la Grama

La Fundació Esportiva Grama des dels seus inicis ha estat un projecte esportiu i social, on cohesionen diferents cultures i religions diferents. És a la base on la riquesa cultural s’uneix per intentar algun dia arribar al primer equip, on trobem representació de Gàmbia (Buba), Marroc (Omar) i Paraguai (Cristopher). 35 equips de futbol base (4 d’ells femenins), més de ... Leer Más »

Setmanari de la Fundació Esportiva Grama