Dossier informatiu de la FE Grama

27/12/2023

Ja és a punt d’acabar l’any 2023 i des de la Grama seguim amb la intenció de continuar creixent com a club i realitzant totes les accions socials que calguin. Ha estat un any difícil, però esperem que aquest que acaba de començar ens porti moltes alegries arrel del futbol que tant ens agrada a tots.

En aquest article deixem adjunt el dossier informatiu de la Fundació Esportiva Grama. Perquè el nostre club va molt més enllà del futbol, realitza moltíssimes activitats i està completament vinculat al món social, on destaquen accions com l’enviament de material a l’Àfrica entre d’altres. Aquest darrer juliol vam fer 10 anys i els nostres valors segueixen sent els mateixos que aleshores, com queda ben reflectit en cada acte que realitza la Fundació Esportiva Grama.

Ya está a punto de terminar el año 2023 y desde la Grama seguimos con la intención de seguir creciendo como club y realizando todas las acciones sociales que sean necesarias. Ha sido un año difícil, pero esperamos que este que acaba de empezar nos traiga muchas alegrías a raíz del fútbol que tanto nos gusta a todos.

En este artículo dejamos adjunto el dossier informativo de la Fundación Deportiva Grama. Porque nuestro club va mucho más allá del fútbol, ​​realiza muchísimas actividades y está completamente vinculado al mundo social, donde destacan acciones como el envío de material a África entre otros. Este pasado julio cumplimos 10 años y nuestros valores siguen siendo los mismos que entonces, como queda bien reflejado en cada acto que realiza la Fundació Esportiva Grama.