Racing Sarrià 0 – Juvenil «B» 5

Partit entre el Racing Sarrià contra la Fundació Grama Juvenil «B», partit de domini total del nostre Juvenil ja en els primers minuts van demostrar al que venien. Amb molta intensitat amb i sense pilota. Una pressió alta va provocar l’error del rival, i al cap de 15 minuts amb una gran jugada, Guillem posa el 0 a 1. El següent va ser d’una gran jugada individual de Yago a la sortida d’un córner on es fica fins a la cuina i finalitza amb classe col·locant el 0 a 2. L’equip adversari ja enfrontava dificultats i encara en la primera etapa del partit es va quedar amb un menys, per targeta vermella.

En la segona part la Grama va sortir amb tres canvis respecte a la primera meitat, l’equip va continuar amb el mateix guió i així van arribar 3 gols més, destacant un robatori d’Arnau taules en zona 3/4 i finalitzant el la jugada amb una gran definició. 
El partit va concloure amb un contundent 0-5 on llevant els primers minuts de la segona part on l’equip es va precipitar amb pilota, va ser amo i senyor del partit. Destacar el debut d’Arnau, porter del nostre Juvenil «C» que va fer una gran acció mantenint la porteria a zero i també el de Marcos després d’una lesió de llarga durada, un pas cap endavant respecte a la setmana passada i amb la ment posada en el següent partit en casa.


Racing Sarriá 0 – Juvenil «B» 5

Partido entre el Racing Sarriá contra la Fundación Grama Juvenil B, partido de dominio total de nuestro Juvenil ya en los primeros minutos demostraron a lo que venían. Con mucha intensidad con y sin balón, una presión alta provocando el error del rival, y a los 15 minutos con una gran jugada donde Guille pone el 0 a 1. El siguiente fue de una gran jugada individual de Yago a la salida de un córner donde se mete hasta la cocina y finaliza con clase colocando el 0 a 2. El equipo adversario ya enfrentaba dificultades y aún en la primera etapa del partido se quedó con uno menos, por tarjeta roja. 

En la segunda parte la Grama salió con tres cambios respecto a la primera mitad, el equipo continuó con el mismo guion y así llegaron 3 goles más, destacando un robo de Arnau mesas en zona 3/4 y finalizando el la jugada con una gran definición. El partido concluyó con un contundente 0-5 donde quitando los primeros minutos de la segunda parte donde el equipo se precipitó con balón, fue dueño y señor del partido. Destacar el debut de Arnau, portero de nuestro Juvenil «C» que hizo una gran acción manteniendo la portería a cero y el debut de marcos después de una lesión de gran duración, un pasito adelante respecto a la semana pasada y con la mente puesta en el siguiente partido en casa.

Por admin