Un bon cap de setmana pels Cadets!

Cadet «D» 5 – Salesians 0

El partit d’aquesta setmana passada que va disputar el Cadet «D» va servir per a fer rotacions perquè els contraris estaven situats a baix en la taula. La Grama dominó i va generar diverses ocasions de gol ja tan sols començar, en el minut 3 va arribar el primer gol. Després del succeït els contraris van estar totalment tancats durant molts minuts de joc. Finalment el desgast dels contraris i el gran control dels nostres va fer anar a la mitja part amb un 3-0.
En la segona part es baixa una mica la intensitat per part de la Grama, però així i tot, la diferència és abismal d’un equip a un altre, per la qual cosa es van continuar materialitzant els gols i arribant diferents ocasions. Així que el final del partit queda amb un 7 a 0.
A continuar treballant així!!!


Cadete «D» 5 – Salesians 0

El partido de esta semana pasada que disputó el Cadete “D” sirvió para hacer rotaciones porque los contrarios estaban situados abajo en la tabla. La Grama dominó y generó diversas ocasiones de gol ya tan solo empezar, en el minuto 3 llegó el primer gol. Después de lo sucedido los contrarios estuvieron totalmente cerrados durante muchos minutos de juego. Finalmente el desgaste de los contrarios y el gran control de los nuestros hizo ir a la media parte con un 3-0.

En la segunda parte se baja un poco la intensidad por parte de la Grama, pero aun así la diferencia es abismal de un equipo a otro, por lo que se siguieron materializando los goles y llegando diferentes ocasiones. Así que el final del partido queda con un 7 a 0. 

¡¡¡A seguir trabajando así!!!