Un bon cap de setmana pels Cadets!

Cadet «E» 3 – Dragons 3

Primera part bastant bona. La Grama manté pilota en el camp contrari, però es cometen errors que fan sofrir als nostres. Ràpidament en el minut 8′ els de la Fundació s’avancen en el marcador amb un gol de Said. L’equip es motiva més i cada vegada li mengen més terreny al rival. En el minut 21 el rival empata als nostres amb un 1-1 en una fallada que cometen els de la Grama en les marques d’un centre. Així i tot, la Grama anava per totes. En el minut 31, Bishop marca el 2-1 després d’una jugada en la qual es va per velocitat i finalitza amb èxit. Tot bé, però mancant cinc minuts per a la mitja part el rival marca als nostres l’empat. S’arriba a la mitja part amb un empat de 2-2.
Els nostres surten en la segona part amb ganes i ràpidament s’avancen en el marcador amb el 3-2, darrere l’altre gol de Bishop. La Grama manté un bon ritme durant tot el partit. Els de la Fundació van jugar bé, tenint bones jugades, malgrat fallar bastants gols que els podrien donar la tranquil·litat però així i tot van seguir a més. Els nostres van aguantar bé tota la segona part, però en el minut 77, mancant poc per al final, el col·legiat pita un penal que costa l’empat. Finalitza el partit 3-3.


Cadete “E” 3 – Dragons 3

Primera parte bastante buena. La Grama mantiene balón en el campo contrario, pero se cometen errores que hacen sufrir a los nuestros. Rápidamente en el minuto 8’ los de la Fundación se adelantan en el marcador con un gol de Said. El equipo se motiva más y cada vez le comen más terreno al rival. En el minuto 21 el rival empata a los nuestros con un 1-1 en un fallo que cometen los de la Grama en las marcas de un centro. Aun así la Grama iba a por todas. En el minuto 31, Bishop marca el 2-1 tras una jugada en la cual se va por velocidad y finaliza con éxito. Todo bien, pero a falta de cinco minutos para la media parte el rival marca a los nuestros el empate. Se llega a la media parte con un empate de 2-2.
Los nuestros salen en la segunda parte con ganas y rápidamente se adelantan en el marcador con el 3-2, tras otro gol de Bishop. La Grama mantiene un buen ritmo durante todo el partido. Los de la Fundación jugaron bien, teniendo buenas jugadas, a pesar de fallar bastantes goles que les podrían dar la tranquilidad pero aun así siguieron a más. Los nuestros aguantaron bien toda la segunda parte, pero en el minuto 77, a falta de poco para el final, el colegiado pita un penalti que cuesta el empate. Finaliza el partido 3-3.