Un bon cap de setmana pels Cadets!

Sant Gabriel 1 – Cadet “C” 1

El Cadet «C» va sortir molt concentrat i va aconseguir imposar-se en el tram inicial, encara que les ocasions que va generar no van acabar en gol. Amb el Pas dels minuts el partit es va anar equilibrant i només després d’una pèrdua innocent, els locals van aconseguir avançar-se en un atac molt ràpid.
La segona part va ser de poc control, on la Grama es va saber manejar per a estar ben protegida i atacar amb cert sentit. Fruit d’això van aconseguir l’empat gràcies a una bona circulació que va finalitzar Na després d’un parell de temptatives dins de l’àrea. Punt insuficient després d’un bon partit de la Grama.


Sant Gabriel 1 – Cadete “C” 1

El Cadete “C” salió muy concentrado y consiguió imponerse en el tramo inicial, aunque las ocasiones que generó no terminaron en gol. Con el Paso de los minutos el partido se fue equilibrando y solo tras una pérdida inocente, los locales consiguieron adelantarse en un ataque muy rápido.
La segunda parte fue de poco control, donde la Grama se supo manejar para estar bien protegida y atacar con cierto sentido. Fruto de ello consiguieron el empate gracias a una buena circulación que finalizó Na tras un par de amagos dentro del área. Punto insuficiente tras un buen partido de la Grama.