Cròniques dels Cadets amb les victòries del «C» i del «D».

10/03/2020

Cadet «A» 1 – Espanyol 3

El Cadet «A» planta cara a l’Espanyol amb un municipal ple.

El partit començava amb un Espanyol molt ordenat que obligava a la Grama a replegar, primers minuts de domini dels Pericos. Transcorregut el minut 11 i després d’una xutada del punta Colomenc Hèctor, els de Santaco es fan amb el domini i comencen a arribar a l’àrea Espanyolista. Seria no obstant això el conjunt visitant qui s’avançaria en el marcador amb una bona jugada trenada. Amb 0-1 s’arribava al descans!!!

Res més reprendre’s el partit, un «zurdazo» espectacular de Xavi Moreno es colava per l’esquadra posant les taules en el marcador. Amb empat a un, la Fundació empesa per una graderia plena, donava els seus millors minuts de joc, arribava amb facilitat a l’àrea perica però no acabava de culminar amb èxit les accions. Transcorreguda la meitat de la segona part, els de Santa Coloma reclamarien un penal per unes mans d’un defensor de l’Espanyol, acció que no va ser castigada pel col·legiat.

El partit continuava amb una Grama jugant «de tu a tu», fins que en el minut 66, de nou una bona combinació de l’Espanyol era ben finalitzada i posava l’1-2 en el marcador. La Fundació es bolcava a l’atac a la recerca de l’empat i acabava encaixant l’1-3 definitiu.

Manu Peláez: felicito els meus jugadors pel compromís i l’esforç, i com no, a tota la gent que s’ha desplaçat al municipal. Es nota que els Colomencs tenen ganes de veure bons equips en el municipal i això ens enorgulleix i ens dóna força per a continuar treballant.

Cadete “A” 1 – Espanyol 3

El Cadete “A” planta cara al Espanyol con un municipal lleno.

El partido empezaba con un Espanyol muy ordenado que obligaba a la Grama a replegar, primeros minutos de dominio de los Pericos. Transcurrido el minuto 11 y tras un chute del punta Colomense Héctor, los de Santaco se hacen con el dominio y empiezan a llegar al área Espanyolista. Sería sin embargo el conjunto visitante quien se adelantaría en el marcador con una buena jugada trenzada. ¡¡¡Con 0-1 se llegaba al descanso!!!

Nada más reanudarse el partido, un zurdazo espectacular de Xavi Moreno se colaba por la escuadra poniendo las tablas en el marcador. Con empate a uno, la Fundación empujada por una grada llena, daba sus mejores minutos de juego, llegaba con facilidad al área perica pero no acababa de culminar con éxito las acciones. Transcurrida la mitad de la segunda parte, los de Santa Coloma reclamarían un penalti por unas manos de un defensor del Espanyol, acción que no fue castigada por el colegiado.

El partido continuaba con una Grama jugando “de tú a tú”, hasta que en el minuto 66, de nuevo una buena combinación del Español era bien finalizada y ponía el 1-2 en el marcador. La Fundación se volcaba al ataque en busca del empate y acababa encajando el 1-3 definitivo.

Manu Peláez: felicito a mis jugadores por el compromiso y el esfuerzo, y como no, a toda la gente que se ha desplazado al municipal. Se nota que los Colomenses tienen ganas de ver buenos equipos en el municipal y eso nos enorgullece y nos da fuerza para seguir trabajando.