Cròniques dels Juvenils amb la victòria del «B» i la golejada del «C» / «D».

10/03/2020

Juvenil «B» 1 – Sarrià 2

Gran partit disputat entre el nostre Juvenil i el segon classificat el Sarrià que visitava el Nou Municipal de Santa Coloma.
Partit on la Fundació va començar amb molt de respecte però sense por i on les defenses s’imposaven als atacants i pràcticament no va haver-hi cap ocasió clara, destacar de la lesió del nostre capità Raúl Arellano que va haver de ser substituït i no va poder tornar a jugar.

La segona part va seguir amb el mateix guió que la primera però on la fundació va fer un pas al capdavant tenint la pilota en camp contrari. El Sarrià seguia sense crear perill, en una triangulació per dins amb una gran acció d’Arnau Mesas dins de l’àrea va acabar amb el gol i l’1-0 en el marcador. Era el minut 70, la fundació va seguir ben plantada i el C.P.Sarrià només aconseguia arribar a l’àrea llançant pilotes llunyanes al punt de penal. En una falta lateral en el minut 83 vi l’empat del Sarrià, quedaven 5 minuts i tocava sofrir. En el minut 87 en una distracció del lateral el davanter va rematar una pilota a boca de canó i va posar el definitiu 1-2, resultat injust pel proposat però amb bones sensacions per part del nostre Juvenil.

Destacar les nombroses baixes que havien patit tres jugadors de camp en la banqueta, l’entrenador Dani Anguita després del partit va comentar el següent: Partit molt disputat on els meus jugadors es van deixar l’ànima malgrat les nombroses baixes davant un equip que competeixen al màxim i que només la mala fortuna en moments puntuals ha fet que avui no sumem davant el segon classificat, però només puc felicitar els meus nois pel treball realitzat i que continuïn treballant durant la setmana per a afrontar la següent trobada en el camp de l’APA Poble Sec.

Juvenil “B” 1 – Sarriá 2

Gran partido disputado entre nuestro Juvenil y el segundo clasificado el Sarriá que visitaba el Nou Municipal de Santa Coloma.
Partido donde la Fundación empezó con mucho respeto pero sin miedo y donde las defensas se imponían a los atacantes y prácticamente no hubo ninguna ocasión clara, destacar de la lesión de nuestro capitán Raúl Arellano que tuvo que ser sustituido y no pudo volver a jugar.

La segunda parte siguió con el mismo guión que la primera pero donde la fundación dio un paso al frente teniendo la pelota en campo contrario. El Sarriá seguía sin crear peligro, en una triangulación por dentro con una gran acción de Arnau Mesas dentro del área acabó con el gol y el 1-0 en el marcador. Era el minuto 70, la fundación siguió bien plantada y el C.P.Sarriá solo conseguía llegar al área lanzando balones lejanos al punto de penalti. En una falta lateral en el minuto 83 vino el empate del Sarriá, quedaban 5 minutos y tocaba sufrir. En el minuto 87 en un despiste del lateral el delantero remató un balón a bocajarro y puso el definitivo 1-2, resultado injusto por lo propuesto pero con buenas sensaciones por parte de nuestro Juvenil.

Destacar las numerosas bajas que habían teniendo tres jugadores de campo en el banquillo, el entrenador Dani Anguita después del partido comentó lo siguiente: Partido muy disputado donde mis jugadores se dejaron el alma pese a las numerosas bajas ante un equipo que compiten al máximo y que solo la mala fortuna en momentos puntuales ha hecho que hoy no sumemos ante el segundo clasificado, pero solo puedo felicitar a mis chicos por el trabajo realizado y que sigan trabajando durante la semana para afrontar el siguiente encuentro en el campo del APA Poble Sec.