Cròniques dels Juvenils amb la victòria del «B» i la golejada del «C» / «D».

Ciutat Meridiana 0 – Juvenil «C» 8

Victòria còmoda del nostre Juvenil «C» en el camp de la Unificació Ciutat Meridiana. Victòria que permet a l’equip romandre a la part alta de la taula abans d’un llarg període de sis setmanes en les quals solament hi haurà un partit de lliga per als nostres.

Les escasses dimensions del terreny de joc van impedir que es veiés fluïdesa en el joc ofensiu de tots dos equips, però sí ocasions sovint. La qualitat dels nostres jugadors i la intenció i ordre en el joc directe, van ser clau per a deixar aquest contundent marcador en finalitzar la trobada.
La primera part acabaria tres a zero gràcies al doblet de Sampson Amo (minut 9 i 25), en el seu segon partit amb l’entitat, i al gol de Pol Adrián (en el minut 19). L’equip no va convertir més ocasions però tampoc va concedir massa a un equip local que va començar a veure’s lluny de la remuntada.

La segona meitat començaria sense gols fins al minut 65 en el qual el japonès Takeru Nagai (el màxim golejador de l’equip) donaria peu a un final de partit en el qual es convertirien més ocasions per a deixar el definitiu zero a vuit en el marcador.
En la segona meitat també van marcar Jean Paul Medina (minut 71), Takeru de nou per a completar un hat-*trick (minuts 73 i 85) i Joel Gabriel (minut 80).
L’equip segueix sense haver perdut cap partit en competició i tornarà a la competició el cap de setmana del 21 i 22 de març, en el difícil camp del Lloreda, amb la tranquil·litat de continuar sent líders després de la petita aturada.


Ciutat Meridiana 0 – Juvenil “C” 8

Victoria cómoda de nuestro Juvenil “C” en el campo de la Unificació Ciutat Meridiana. Victoria que permite al equipo permanecer en lo alto de la tabla antes de un largo periodo de seis semanas en las cuales solamente habrá un partido de liga para los nuestros.

Las escasas dimensiones del terreno de juego impidieron que se viera fluidez en el juego ofensivo de ambos equipos, pero sí ocasiones a menudo. La calidad de nuestros jugadores y la intención y orden en el juego directo, fueron clave para dejar este contundente marcador al finalizar el encuentro.
La primera parte acabaría tres a cero gracias al doblete de Sampson Amo (minuto 9 y 25), en su segundo partido con la entidad, y al gol de Pol Adrián (en el minuto 19). El equipo no convirtió más ocasiones pero tampoco concedió demasiado a un equipo local que empezó a verse lejos de la remontada.

La segunda mitad empezaría sin goles hasta el minuto 65 en el que el japonés Takeru Nagai (el máximo goleador del equipo) daría pie a un final de partido en el que se convertirían más ocasiones para dejar el definitivo cero a ocho en el marcador.
En la segunda mitad también marcaron Jean Paul Medina (minuto 71), Takeru de nuevo para completar un hat-trick (minutos 73 y 85) y Joel Gabriel (minuto 80).
El equipo sigue sin haber perdido ningún partido en competición y volverá a la competición el fin de semana del 21 y 22 de marzo, en el difícil campo del Lloreda, con la tranquilidad de seguir siendo líderes tras el pequeño parón.