Cròniques dels Juvenils amb la victòria del «B» i la golejada del «C» / «D».

Brafa 2 – Juvenil «D» 5

El principi del partit que va disputar el Juvenil «D» el cap de setmana passat fora de casa prometia havent-hi diverses ocasions per a tots dos equips, fins que va ser el contrari qui es va avançar en el marcador d’una xutada des de fora de l’àrea però la Fundació seguia al seu i al cap de 15 minuts aconseguia empatar.

A partir d’aquí el partit va començar a travar-se el partit i la pilota tocava poc el sòl, ja que el camp era molt petit. La Fundació intentava tocar i diverses d’aquestes accions aconseguia marcar 2 gols més en 5 minuts el que posava el marcador 1-3. La primera part semblava que acabaria amb aquest resultat però un penal en contra va posar el 2-3. En la segona part tot va canviar, la Fundació es va proposar jugar a futbol i ho va aconseguir, amb una sortida de pilota excepcional, una pressió alta que pocs podien envejar i una finalització sublim posava el 2-4 en el marcador. El JD continuava dominant, molt bé tant en defensa com en atac amb una possessió per a envejar que va fer que en una jugada molt ben trenada des de darrere marquès el definitiu Brafa 2 JD 5.


Brafa 2 – Juvenil “D” 5

El principio del partido que disputó el Juvenil “D” el fin de semana pasado fuera de casa prometía habiendo varias ocasiones para ambos equipos, hasta que fue el contrario quién se adelantó en el marcador de un chute desde fuera del área pero la Fundación seguía a lo suyo y a los 15 minutos lograba empatar.

A partir de ahí el partido empezó a trabarse el partido y el balón tocaba poco el suelo ya que el campo era muy pequeño. La Fundación intentaba tocar y varias de esas acciones lograba marcar 2 goles más en 5 minutos lo que ponía el marcador 1-3. La primera parte parecía que acabaría con ese resultado pero un penalti en contra puso el 2-3. En la segunda parte todo cambió, la Fundación se propuso jugar a fútbol y lo consiguió, con una salida de balón excepcional, una presión alta que pocos podían envidiar y una finalización sublime ponía el 2-4 en el marcador. El JD seguía dominando, muy bien tanto en defensa como en ataque con una posesión para envidiar que hizo que en una jugada muy bien trenzada desde atrás marcara el definitivo Brafa 2 JD 5.