Sarrià 2 – Cadet «B» 2

Els del Cadet «B» jugaven un partit que es va posar molt costa amunt amb un mal començament pel fet que en el minut 6 ja es mostrava el 2 a 0 en el marcador desfavorit per als nostres.
Lluny de abaixar els braços, els de la Grama van poder aixecar el cap, treballat i lluitat sense donar res per perdut. Al final de la primera part es va aconseguir el 2-1 amb una rematada perfecta de Marcos al segon pal després d’un córner a favor. Uns canvis tàctics i de mentalitat al descans són els que van donar vida als nostres en una segona part dominada de principi a fi per la Grama.
Un tir perfecte de Javi des de la frontal de l’àrea ens va ser qui va posar el 2-2.

Arribant al final del partit, la Grama és qui posa el 2-3 però l’àrbitre considera que la pilota no entra complet en porteria i decideix no donar per vàlid el gol.

Sabor agredolç d’un partit disputat en un camp molt complicat i amb un rival que ha sabut treballar molt bé.


Sarrià 2 – Cadete “B” 2

Los del Cadete “B” jugaban un partido que se puso muy cuesta arriba con un mal comienzo debido a que en el minuto 6 ya se mostraba el 2 a 0 en el marcador desfavorecido para los nuestros.
Lejos de bajar los brazos, los de la Grama pudieron levantar la cabeza, trabajado y luchado sin dar nada por perdido. Al final de la primera parte se logró el 2-1 con un remate perfecto de Marcos al segundo palo tras un córner a favor. Unos cambios tácticos y de mentalidad al descanso son los que dieron vida a los nuestros en una segunda parte dominada de principio a fin por la Grama.
Un tiro perfecto de Javi desde la frontal del área nos fue quien puso el 2-2.

Llegando al final del partido, la Grama es quien pone el 2-3 pero el árbitro considera que el balón no entra completo en portería y decide no dar por válido el gol.

Sabor agridulce de un partido disputado en un campo muy complicado y con un rival que ha sabido trabajar muy bien.

Por admin