Cadet «E» 1 – Carmel 4

El Cadet «E» de la grama va jugar el seu partit contra el Carmel a casa. Un partit en el qual els nostres inicialment van sortir bé, jugant la pilota amb calma des de darrere i intentant crear jugades de gol. Va ser quan transcorreguts 16 minuts de partit, el rival es va avançar en el marcador amb el 0-1. Així i tot, la Grama ho continua intentant i segueixen amb calma. En el minut 26 deixen finalitzar al davanter d’ells completament només i això els dóna el 0-2. La Grama va aguantar tota la primera part, creant bastants jugades sense èxit. Però mancant 5 minuts per al descans, Ramiro en un rebot dóna l’1-2. Gol que fa als nostres marxar vius a la mitja part i amb una mica més de pressió al rival.

S’inicia la segona part, els nostres tenen moltes ocasions, fins i tot més que els rivals, però no entra el gol. Els del Carmelo es noten totalment morts i no causaven a penes perillo. En el minut 70, Bishop un dels davanters de la Grama es va sol cap a porta i el porter li surt per a tapar la xutada. En aquesta acció el porter es tira a sobre del davanter de la Grama i ell també es fa mal, l’àrbitre considera que el davanter nostre li ha fet falta i treu targeta groga. En tenir ja una altra per una altra acció en la primera part, expulsa al jugador de la Grama el que fa que només siguin 10 jugadors en el terreny de joc mancant 10 minuts per al final. Això fa que els jugadors de la Grama es desanimin bastant i baixin la intensitat. En el minut 72, aprofitant la falta que suposadament la Grama havia fet al seu porter, aprofiten, els contraris fan la contra i fiquen l’1-3.

L’equip així i tot, continua intentant-lo però no tenen sort de cara a porta.
En el minut 80, en l’última jugada, tenen ells un córner a favor el qual el marquen amb gol olímpic.

Finalitza així el partit amb el resultat d’1-4.


Cadete “E” 1 – Carmelo 4

El Cadete “E” de la grama jugó su partido contra el Carmelo en casa. Un partido en el que los nuestros inicialmente salieron bien, jugando el balón con calma desde atrás e intentando crear jugadas de gol. Fue cuando transcurridos 16 minutos de partido, el rival se adelantó en el marcador con el 0-1. Aun así la Grama lo sigue intentando y siguen con calma. En el minuto 26 dejan finalizar al delantero de ellos completamente solo y eso les da el 0-2. La Grama aguantó toda la primera parte, creando bastantes jugadas sin éxito. Pero a falta de 5 minutos para el descanso, Ramiro en un rebote da el 1-2. Gol que hace a los nuestros irse vivos a la media parte y con un poco más de presión al rival.

Se inicia la segunda parte, los nuestros tienen muchas ocasiones, incluso más que los rivales, pero no entra el gol. Los del Carmelo se notan totalmente muertos y no causaban a penas peligro. En el minuto 70, Bishop uno de los delanteros de la Grama se va solo hacia puerta y el portero le sale para tapar el chute. En esta acción el portero se lleva por delante al delantero de la Grama y él también se hace daño, el árbitro considera que el delantero nuestro le ha hecho falta y saca tarjeta amarilla. Al tener ya otra por otra acción en la primera parte, expulsa al jugador de la Grama lo que hace que solo sean 10 jugadores en el terreno de juego a falta de 10 minutos para el final. Esto hace que los jugadores de la Grama se desanimen bastante y bajen la intensidad. En el minuto 72, aprovechando la falta que supuestamente la Grama había hecho a su portero, aprovechan, los contrarios hacen la contra y meten el 1-3.

El equipo aun así, sigue intentándolo pero no tienen suerte de cara a puerta.
En el minuto 80, en la última jugada, tienen ellos un córner a favor el cual lo marcan con gol olímpico.

Finaliza así el partido con el resultado de 1-4.

Por admin