Guineueta 1 – Cadet «D» 4

L’equip contra el qual van jugar els nostres el cap de setmana passat, és un equip que va 5-6 classificat en la lliga, mentre que el nostre Cadet «D» van 3 – 4rts. Malgrat això, la Guineueta no deixa de ser un equip amb el qual és complicat jugar, perquè els seus nens juguen al límit, són molt guerrillers, lluitadors en el seu camp i fins i tot fregant el límit de l’agressivitat.

Els nostres van sortir amb un bon plantejament que, encara que va costar una mica jugar com normalment s’hi venia jugant (circulació ràpida de pilota i associant-se entre l’equip) cadascun feia la guerra pel seu compte i els nostres es van contagiar del joc dels de la Guineueta, pel que van començar les pilotes llargues, segones jugades… la gran qualitat de joc dels nostres va generar que al descans es marxes amb un 0 a 2 guanyant la Grama.

Després del descans, els visitants van continuar lluitant, aquesta vegada ja en equip i més relaxats tenint clar l’objectiu. Així van seguir, sense rendir-se amb el seu estil de joc i la circulació ràpida de pilota. Van arribar diferents ocasions en les quals finalment els nostres van guanyar amb 1 a 4.

L’entrenador es mostra content per la bona victòria de la Grama i per seguir en la zona alta de la classificació pesi haver jugat en un camp molt complicat.


Guineueta 1 – Cadete “D” 4

El equipo contra el que jugaron los nuestros el fin de semana pasado, es un equipo que va 5-6 clasificado en la liga, mientras que nuestro Cadete “D” van 3 – 4tos. A pesar de ello la Guineueta no deja de ser un equipo con el que es complicado jugar, porque los niños juegan al límite, son muy guerrilleros, peleones en su campo e incluso rozando el límite de la agresividad.

Los nuestros salieron con un buen planteamiento que, aunque costó un poco jugar como normalmente se venía jugando (circulación rápida de pelota y asociándose entre el equipo) cada uno hacía la guerra por su cuenta y los nuestros se contagiaron del juego de los de la Guineueta por lo que empezaron los balones largos, segundas jugadas… la mayor calidad de los nuestros generó que al descanso se fuera con un 0 a 2 ganando la Grama.

Después del descanso, los visitantes siguieron luchando, esta vez ya en equipo y más relajados teniendo claro el objectivo. Así siguieron, sin rendirse con su estilo de juego y la circulación rápida de pelota. Llegaron diferentes ocasiones en las que finalmente los nuestros ganaron con 1 a 4.

El entrenador se muestra contento por la buena victoria de la Grama y por seguir en la zona alta de la clasificación pese haber jugado en un campo muy complicado.

Por admin