Cadet «C» 2 – Sarrià 1

El Cadet «C» gana i continua viu en la lliga!
Partit transcendental del nostre Cadet «C» contra el Sarrià. Una primera part amb domini total de la Grama on el Sarrià generava poc i a pilota llarga. Una gran jugada de banda a banda la culmina el jugador Salva per a fer l’1-0. És en la primera part on els blaus es mereixien més.

D’altra banda, en la segona part ja s’anava notant el desgast físic per què l’entrenador va canviar a sis jugadors per a donar frescor i continuar sortint fortes. Aquesta part del joc després del descans va ser tot el contrari, hi havia menys intensitat per part de la Grama pel que el Sarrià creava perill. Una mala passada del porter local fa que el Sarrià formés un contraatac que posava l’1-1 en el marcador. Era un moment d’incertesa per als Blaus, ja que estava més a prop l’1-2 pels contraris.

Una vegada més es va començar a moure la banqueta i gràcies a Guille i el treball en equip, es posava el 2-1. Els de la Grama es van aferrar i van suar per a aguantar el resultat amb dents i ungles, per la qual cosa els 3 punts es van quedar a casa.

Brian espinola: Vam venir per a això tant Moli, José i jo crèiem en aquests jugadors. Sé que serà difícil, però ens agraden els reptes i confiem plenament en cadascun d’ells. Hi ha molt a millorar, però avui han tret l’arpa que ens agrada. Probablement sofrim massa però avui calia sumar. A qui no cregui en ells és moment de baixar-se del vaixell.
Possible l’impossible! Aquests som nosaltres. Cal seguir, treballo treball i més treball.


Cadete “C” 2 – Sarrià 1

¡El Cadete “C” gana y sigue vivo en la liga!
Partido trascendental de nuestro Cadete “C” contra el Sarrià. Una primera parte con dominio total de la Grama donde el Sarrià generaba poco y a balón largo. Una gran jugada de banda a banda la culmina el jugador Salva para hacer el 1-0. Es en la primera parte donde los azules se merecían más.

Por ente, en la segunda parte ya se iba notando el desgaste físico por lo que el entrenador cambió a seis jugadores para dar frescura y seguir saliendo fuertes. Esta parte del juego tras el descanso fue todo lo contrario, había menos intensidad por parte de la Grama por lo que el Sarrià creaba peligro. Un mal pase del portero local hace que el Sarrià formase un contraataque que ponía el 1-1 en el marcador. Era un momento de incertidumbre para los Azules ya que estaba más cerca el 1-2 por los contrarios.

Una vez más se empezó a mover el banquillo y gracias a Guille y el trabajo en equipo, se ponía el 2-1. Los de la Grama se aferraron y sudaron para aguantar el resultado con uñas y dientes, por lo que los 3 puntos se quedaron en casa.

Brian espinola: Vinimos para esto tanto Moli, Jose y yo creíamos en estos jugadores. Sé que será difícil, pero nos gustan los retos y confiamos plenamente en cada uno de ellos. Hay mucho que mejorar, pero hoy han sacado la garra que nos gusta. Probablemente sufrimos demasiado pero hoy había que sumar. Quien no crea en ellos es momento de bajarse del barco.
¡Posible lo imposible! Esos somos nosotros. Hay que seguir, trabajo trabajo y más trabajo.

Por admin