Cròniques dels Cadets amb empats, la victòria del «B» i la gran golejada del «D».

Can Buxetes 2 – Cadet «A» 2

En el partit d’aquesta setmana passada als nostres nois del Cadet «A» se’ls escapen dos punts en l’últim minut, en un partit difícil per als nostres que malgrat la seva lluita, només tenien 10 jugadors des del minut 30 de joc.
S’avançaven els de Santa Coloma al cap de quinze minuts, Rubèn Cifuentes sortejava a dos rivals en la línia de fons i cedia la pilota a Àngel perquè l’empenyés al fons de les malles. La Grama controlava el partit fins arribat el minut 30, on Albert era amonestat amb la 2a groga i era expulsat. Els blaus es quedaven amb 10 jugadors i acabaven la primera meitat sofrint les arribades del Can Buxeres.
En la represa, els visitants entraven malament al partit i veien com res més començar la segona part, els locals posaven l’1-1. Es van recompondre aviat els de Manu Peláez, que amb un menys no li perdien la cara al partit. Mancant 11 minuts per al final, una bona combinació entre Franco i Rubèn Cifuentes que cedeix en safata a Hèctor la pilota… és la Grama qui posava així l’1-2.
Els Colomencs es defensaven com podien d’un Can Buxeres que a pilota parada, estrenyien una vegada i una altra la porteria defensada per Papi. No va poder ser i en el minut 79, després de la sortida d’un córner l’equip local posava el 2-2 amb el qual finalitzaria la trobada.


Can Buxetes 2 – Cadete “A” 2

En el partido de esta semana pasada a nuestros chicos del Cadete “A” se les escapan dos puntos en el último minuto, en un partido difícil para los nuestros que a pesar de su lucha solo tenían 10 jugadores desde el minuto 30 de juego.
Se adelantaban los de Santa Coloma a los quince minutos, Rubén Cifuentes sorteaba a dos rivales en la línea de fondo y cedía el balón a Ángel para que lo empujara al fondo de las mallas. La Grama controlaba el partido hasta llegado el minuto 30, donde Albert era amonestado con la 2ª amarilla y era expulsado. Los azules se quedaban con 10 jugadores y acababan la primera mitad sufriendo las llegadas del Can Buxeres.
En la reanudación, los visitantes entraban mal al partido y veían como nada más empezar la segunda parte, los locales ponían el 1-1. Se recompusieron pronto los de Manu Peláez, que con uno menos no le perdían la cara al partido. A falta de 11 minutos para el final, una buena combinación entre Franco y Rubén Cifuentes que cede en bandeja a Héctor la pelota… es la Grama quién ponía así el 1-2.
Los Colomenses se defendían como podían de un Can Buxeres que a balón parado, apretaban una y otra vez la portería defendida por Papi. No pudo ser y en el minuto 79, tras la salida de un córner el equipo local ponía el 2-2 con el que finalizaría el encuentro.