Sant Ignasi 5 – Cadet «E» 5

Els del Cadet «E» van jugar un partit molt disputat i igualat. Als nostres els tocava jugar fora de casa, en un camp molt petit i això s’anava a notar.
Comença el partit i ràpidament en el minut un, després d’una fallada de comunicació entre la defensa i el porter el rival s’avança en el marcador 1-0 en el primer minut de joc. En el minut dos es produeix un córner que dóna l’empat amb una rematada de cap de Vitor. I ràpidament en el minut 4 la Grama aconsegueix l’1-2 en un altre córner amb una altra rematada del mateix jugador.
Els nostres segueixen igual, intenten tocar tot el que poden i evitar fallades, ja que en un camp amb aquestes dimensions qualsevol fallada podia costar car als nostres. En el minut 9′, el rival aconsegueix el 2-2. Els visitants, que eren els nostres, continuaven vius en el camp, podia passar qualsevol cosa. Finalment i després de lluita constant, els nostres posen el 2-3 amb una xutada des de fora de l’àrea d’Oussama en el minut 11. La Grama aguanta una mica però en el minut 18 el rival empata 3-3. En el minut 24, Oussama dóna el desempat dels nostres. El que queda fins a la mitja part, són minuts molt intensos en els quals tots dos equips tenen jugades bones però les nostres són més clares però sense èxit. Es va a la mitja part amb 3-4 guanyant. Resultat molt ajustat en un partit així.
La Grama surt en la segona part amb ganes i amb intenció de cometre les menors fallades possibles. I ràpidament en el minut 48, Arnau fica el 3-5. Respiren una mica més tranquils. Però els contraris fan una jugada per fora la qual els dóna al rival en el minut 51 el 4-5. La Grama comença a tocar en el seu camp i ells es queden tancats i sense pràcticament provocar perill. La Grama té jugades molt clares però no entra la pilota. En el minut 71, en una falta el rival aconsegueix l’empat.

Dolors: partit bastant igualat, no en l’àmbit de joc sinó quant a ocasions per a tots dos equips. En joc hem estat millors que ells, però com sempre perdonem ocasions molt clares i que ens fan falta. Es nota el canvi de la primera volta a la segona. Plantem cara a un rival que en l’anada ens va ficar 0-6 en el nostre camp i ara aconseguim un empat que per molt poc era victòria nostra. A continuar treballant que encara queda.


Sant Ignasi 5 – Cadete “E” 5
Los del Cadete “E” jugaron un partido muy disputado e igualado. A los nuestros les tocaba jugar fuera de casa, en un campo muy pequeño y eso se iba a notar.
Comienza el partido y rápidamente en el minuto uno, tras un fallo de comunicación entre la defensa y el portero el rival se adelanta en el marcador 1-0 en el primer minuto de juego. En el minuto dos se produce un córner que da el empate con un remate de cabeza de Vitor. Y rápidamente en el minuto 4 la Grama consigue el 1-2 en otro córner con otro remate del mismo jugador.
Los nuestros siguen igual, intentan tocar todo lo que pueden y evitar fallos ya que en un campo con esas dimensiones cualquier fallo podía costar caro a los nuestros. En el minuto 9’, el rival consigue el 2-2. Los visitantes, que eran los nuestros, seguían vivos en el campo, podía pasar cualquier cosa. Finalmente y tras lucha constante, los nuestros ponen el 2-3 con un chute desde fuera del área de Oussama en el minuto 11. La Grama aguanta un poco pero en el minuto 18 el rival empata 3-3. En el minuto 24, Oussama da el desempate de los nuestros. Lo que queda hasta la media parte, son minutos muy intensos en los que ambos equipos tienen jugadas buenas pero las nuestras son más claras pero sin éxito. Se va a la media parte con 3-4 ganando. Resultado muy ajustado en un partido así.
La Grama sale en la segunda parte con ganas y con intención de cometer los menores fallos posibles. Y rápidamente en el minuto 48, Arnau mete el 3-5. Respiran un poco más tranquilos. Pero los contrarios hacen una jugada por fuera la cual les da al rival en el minuto 51 el 4-5. La Grama empieza a tocar en su campo y ellos se quedan encerrados y sin prácticamente provocar peligro. La Grama tiene jugadas muy claras pero no entra el balón. En el minuto 71, en una falta el rival consigue el empate.

Dolors: partido bastante igualado, no en el ámbito de juego sino en cuanto a ocasiones para ambos equipos. En juego hemos estado mejores que ellos, pero como siempre perdonamos ocasiones muy claras y que nos hacen falta. Se nota el cambio de la primera vuelta a la segunda. Plantamos cara a un rival que en la ida nos metió 0-6 en nuestro campo y ahora conseguimos un empate que por muy poco era victoria nuestra. A seguir trabajando que aún queda.

Por admin