Cròniques dels Juvenils amb 13 GOLAZOS del «C»!!!

Sants 1 – Juvenil «B» 1

Els del Juvenil «B» van jugar un partit on l’aire i les petites dimensions del camp dificultaven un partit on la Fundació Grama va començar molt concentrada a més d’amb un domini del joc ben posicionat dins del camp i generant moltes ocasions molt clares (les quals una acció d’Adrián Barón acabaria amb una xutada creuada acabant en gol).
La Fundació va seguir amb el mateix guió fins al final de la primera part, on cal destacar un penal fallat del Sants, fruit d’una mà dins de l’àrea després d’un rebot.
En la segona part la Grama va seguir amb el domini del joc i d’ocasions però sense èxit. Ja en la part final del partit, el Sants es va bolcar per l’empat i van tenir un parell d’ocasions clares, però no va ser fins al temps de descompte que en el rebuig d’un córner, el jugador de l’equip rival va colpejar una pilota plana dins de la porteria impossible per al porter de la Grama. Això és el que va suposar l’empat final del partit; un partit que va merèixer més, però que al final no va poder ser.

En declaracions del míster Dani Anguita després del partit: marxo amb un sabor agredolç, trist per l’empat al final del partit però content i orgullós dels meus jugadors pel treball i el lliurament durant els 90 minuts, potser ens va faltar ser més contundents en l’àrea rival però això no és obstacle perquè l’equip ha donat la cara en un camp molt complicat amb moltes situacions de pilotes dividides i joc aeri, continuarem treballant i pensant en la pròxima jornada.


Sants 1 – Juvenil “B” 1

Los del Juvenil “B” jugaron un partido donde el aire y las pequeñas dimensiones del campo dificultaban un partido donde la Fundación Grama empezó muy concentrada a más de con un dominio del juego bien posicionado dentro del campo y generando muchas ocasiones muy claras (las cuales una acción de Adrián Barón acabaría con un chute cruzado acabando en gol).
La Fundación siguió con el mismo guion hasta el final de la primera parte, donde cabe destacar un penalti fallado del Sants, fruto de una mano dentro del área tras un rebote.
En la segunda parte la Grama siguió con el dominio del juego y de ocasiones pero sin éxito. Ya en la parte final del partido, el Sants se volcó a por el empate y tuvieron un par de ocasiones claras, pero no fue hasta el tiempo de descuento que en el rechazo de un córner, el jugador del equipo rival golpeó un balón plano dentro de la portería imposible para el portero de la Grama. Esto es lo que supuso el empate final del partido; un partido que mereció más, pero que al final no pudo ser.
En declaraciones del mister Dani Anguita tras el partido: me voy con un sabor agridulce, triste por el empate al final del partido pero contento y orgulloso de mis jugadores por el trabajo y la entrega durante los 90 minutos, quizás nos faltó ser más contundentes en el área rival pero eso no quita que el equipo a dado la cara en un campo muy complicado con muchas situaciones de balones divididos y juego aéreo, seguiremos trabajando y pensando en la próxima jornada.