Juvenil «C» 13 – Sant Martí Condal 1

Victoria engruixada del nostre Juvenil C que no va mostrar un bon joc però si encert en l’àrea rival.
Tres gols de Pol Adrián i un de Nick Vargas van permetre al conjunt local anar-se amb un 4-1 al descans.
En la segona meitat, amb un molt bon debut de Sampson Amo, l’equip ampli la renda fins al definitiu 13-1. En aquesta segona meitat van marcar Victor Quiñones (x2), Guillem Aguilar (x2), David López, Sampson Amo, Damián Álvarez i Leroy Piñero.

Jornada 12: Juvenil «C» 3 – Manigua 3

Diumenge passat es van disputar els quatre minuts pendents del partit corresponent a la jornada 12 que enfrontava als dos conjunts que lideren la taula en el qual va haver de ser suspès per agressions per part de jugadors visitants. El partit es va reprendre amb un 2-3 desfavorable a la Grama i en la primera acció, gràcies a un gol en pròpia, el conjunt Colomenc empataria el partit.
L’equip segueix líder i sense conèixer la derrota. La següent jornada es disputarà el dissabte 7 de març a les 16 h en el camp del Ciutat Meridiana.


Juvenil “C” 13 – Sant Martí Condal 1

Victoria abultada de nuestro Juvenil C que no mostró un buen juego pero si acierto en el área rival.
Tres goles de Pol Adrián y uno de Nick Vargas permitieron al conjunto local irse con un 4-1 al descanso.
En la segunda mitad, con un muy buen debut de Sampson Amo, el equipo amplio la renta hasta el definitivo 13-1. En esta segunda mitad marcaron Victor Quiñones (x2), Guillem Aguilar (x2), David López, Sampson Amo, Damián Álvarez y Leroy Piñero.

Jornada 12: Juvenil “C” 3 – Manigua 3

El pasado domingo se disputaron los cuatro minutos pendientes del partido correspondiente a la jornada 12 que enfrentaba a los dos conjuntos que lideran la tabla en el que tuvo que ser suspendido por agresiones por parte de jugadores visitantes. El partido se reanudó con un 2-3 desfavorable a la Grama y en la primera acción, gracias a un gol en propia, el conjunto Colomense empataría el partido.
El equipo sigue líder y sin conocer la derrota. La siguiente jornada se disputará el sábado 7 de marzo a las 16h en el campo del Ciutat Meridiana.

Por admin