Juvenil «D» 1 – Hospitalet At. 3

El partit del dissabte 29 va començar bé per als del Juvenil «D» de la Grama, amb un bon joc però un Hospitalet, que malgrat això, s’avançaria en el marcador. Els nostres continuaven dominant i intentant igualar el marcador, ja que encara quedava molt de temps i que al final de la primera part quan el va aconseguir (1-1).
La segona part va seguir amb la mateixa tònica: la Grama dominava el joc i arribava… però no marcava! 
Va ser en una contra quan l’Hospitalet es tornava a avançar en el marcador (1-2). La Fundació va ser per l’empat, però ja mancant 5 minuts per al final del partit, una altra contra de l’Hospitalet sentenciava.


Juvenil “D” 1 – Hospitalet At. 3

El partido del sábado 29 empezó bien para los del Juvenil “D” de la Grama, con un buen juego pero un Hospitalet, que a pesar de ello, se adelantaría en el marcador. Los nuestros seguían dominando e intentando igualar el marcador, ya que todavía quedaba mucho tiempo y que al final de la primera parte cuando lo consiguió (1-1).
La segunda parte siguió con la misma tónica la Grama dominaba el juego y llegaba… ¡pero no marcaba!. Fue en una contra cuando el Hospitalet se volvía adelantar en el marcador(1-2). La Fundación fue a por el empate, pero ya a falta de 5 minutos para el final del partido, otra contra del Hospitalet sentenciaba.

Por admin