Cadet «B» 3 – Poble Sec 2

El partit dels nostres nois del Cadet «B» va començar costa amunt amb un gol matiner de Poble Sec. A mesura que passaven els minuts els de la Grama es van anar ficant en el partit i van aconseguir l’empat.

Va ser poc després, en una bona contra, quan va arribar l’1-2 per part dels visitants que van fer anar als de la Grama anar descans amb desavantatge.

Una segona part perfecta en defensa de la Grama i bastant segura en atac, va fer que els de la Grama anessin guanyant contundència en accions fins que un gol del jugador Oscar i un penal ben llançat de Rubén van tancar amb el 3-2 i la remuntada per a sumar els 3 punts.


Cadete “B” 3 – Poble Sec 2

El partido de nuestros chicos del Cadete “B” comenzó cuesta arriba con un gol tempranero de Poble Sec. A medida que pasaban los minutos los de la Grama se fueron metiendo en el partido y consiguieron el empate. 

Fue poco después, en una buena contra, cuando llegó el 1-2 por parte de los visitantes que hicieron ir a los de la Grama ir descanso con desventaja.

Una segunda parte perfecta en defensa de la Grama y bastante segura en ataque, hizo que los de la Grama fueran ganando contundencia en acciones hasta que un gol del jugador Oscar y un penalti bien lanzado de Rubén cerraron con el 3-2 y la remontada para sumar los 3 puntos.

Por admin