Badalona 5 – Cadet «C» 4

Els del Cadet «C» jugaven el seu partit del cap de setmana contra el Badalona amb moltes baixes. La cosa es va posar malament en el primer minut de joc encaixant un gol. Una primera part amb algunes fallades defensives. En el minut 20 de joc els nostres nois de la Grama anaven 3-3 i a la mitja part marxaven amb 5-3 en el marcador.

La segona part va ser molt diferent; els Blavencs vestits aquesta vegada de vermell, van dominar el partit. Mancant 20 minuts els de la Grama posaven entre les cordes al Badalona. Bon joc en aquesta segona part amb defensa de tres.


Badalona 5 – Cadete «C» 4

Los del Cadete «C» jugaban su partido del fin de semana contra el Badalona con muchas bajas. La cosa se puso mal en el primer minuto de juego encajando un gol. Un primera parte con algunos fallos defensivos. En el minuto 20 de juego nuestros chicos de la Grama iban 3-3 y a la media parte se marchaban con 5-3 en el marcador.

La segunda parte fue muy distinta los azulones vestidos esta vez de rojo dominaron el partido. A falta de 20 minutos los de la Grama ponían entre las cuerdas al Badalona. Buen juego en esta segunda parte con defensa de tres.

Por admin