Primer punt en lliga per les nostres petites de l’Infantil femení.

Seagull Bdn 1 – Infantil Femení 1

Primer punt en lliga per a les nostres noies de l’Infantil Femení en un partit en el qual van fer mèrits per a emportar-se alguna cosa més, però van demostrar que estan disposades a competir i revertir la situació actual.

El primer quart va deixar ocasions per a tots dos equips i la sensació que les dues porteres tindríen un paper crucial en el desenvolupament del partit pel bon nivell mostrat.

El segon quart va ser clarament per a les nostres noies, en el qual, a través d’una bona pressió a la sortida de pilota de l’equip local i aprofitant la velocitat de Yanira Padilla en transicions, va generar moltes situacions clares de gol en les quals la falta d’encert al colpeig, va impedir que es mogués el marcador.

El tercer quart va ser més sofert per al conjunt Colomenc. El Seagull va estrènyer i va aconseguir ficar enrere al nostre Infantil, sense generar per això, situacions clares que poguessin posar en dificultats a la nostra portera Mayka Santiago.

Tres minuts després de començar un emocionant últim quart, Yanira Padilla, després d’un córner executat per Silvia Bedmar, avançava merescudament a una Grama que veia a prop la seva primera victòria en lliga. No obstant això, en una acció aïllada en la qual una jugadora del conjunt local va poder treure un colpejo llunyà, sense opcions per a la portera visitant, el Seagull empatava el partit. Els últims minuts van ser parells però les Colomenses ho van intentar fins al final i van mostrar la seva competitivitat i el seu orgull encara no emportar-se els tres punts de Badalona.

L’equip reprendrà els entrenaments el pròxim 2 de gener i jugarà el seu següent partit de lliga el cap de setmana del 17 i 18 de gener en el camp d’un Sant Gabriel que va líder havent guanyat tots els partits.

Us esperem allí, bones festes!!!