Els veterans marxen a la “parada” de Nadal amb un bon sabor de boca.

Atlétic Rubí  2 – Veterans 2

Aquesta setmana passada s’enfrontaven possiblement els dos equips que millor futbol fan de la lliga. Els jugadors de la Fundació s’enfrontaven al primer classificat i dels pocs equips que li disputen el domini del joc en el centre del camp.

El partit va començar amb una lluita dels dos equips per fer-se amos de la pilota i encara que hi havia molt de joc de migcamp, finalment els jugadors de la Grama van imposar la seva major qualitat. Així i tot el joc estava molt igualat i es creava perill en les dues àrees.

Fins a la part final de la primera part no van començar haver-hi ocasions clares per als equips i després d’una jugada polèmica en el qual l’àrbitre no va voler xiular un clar penal en l’àrea rival, la contra d’aquesta jugada va acabar amb el primer gol del partit a favor del rival dels veterans el Atl.Rubí, amb l’1-0 en el marcador s’arribava al descans després d’una primera part dominada en la seva majoria per la F.E.Grama.

El desenvolupament de la segona part va ser molt diferent. Els jugadors de la Fundació van tancar als jugadors del Atl.Rubi en el seu camp van crear al llarg de la segona part diverses ocasions claríssimes però que no eren capaços de convertir en gol, mentre el rival només era capaç de crear alguna ocasió amb contres ràpides després d’errors dels jugadors de la Grama.

Quan més bolcat estava els jugadors de la Fundació va arribar el segon gol del Atl.Rubi amb una contra ràpida després d’una pèrdua, una maçada quan semblava que podia arribar l’empat, 2-0 per al Atl.Rubi a 15 minuts del final, però en aquest moment els Veterans no van deixar de barallar i buscar la remuntada i amb una bona jugada que va deixar només davant del porter al lateral Ramón de la Fundació que marca per a retallar distància i ficar als Veterans en el partit de nou 2-1 mancant 5 minuts per al final.

Amb l’embranzida del gol els jugadors de la F.EGrama es van bolcar a la recerca de l’empat tancant al Rubí gairebé en la seva àrea i ja en el descompte després d’una jugada per banda i un centre des de la línia a la vora de l’àrea, el migcampista Larios rematava entre un bosc de cames al fons de la porteria per a posar l’empat final en el marcador abans d’aturada nadalenca.

Molt bon partit per part dels dos equips el vist aquest diumenge a Rubí.