Infantil «A» 5 – F.F Badalona 0

Manita de l’infantil A per a acabar l’any
Els de Brian Espinola que fa dos partits no van ser ben tractats fora de casa, aquesta última setmana van sortir a portes en el derbi. Venia comentant-se molt aquest partit però els de l’Infantil «A» van parlar en el camp.
Es va jugar una primera part increïble amb domini de joc total on es pot destacar a tot l’equip el treball d’unió que van fer. En el minut 17, Rubèn obria el marcador. Amb la gran dinàmica i les bones sensacions que l’Infantil de la Grama portava de diverses setmanes anteriors, aquesta vegada la pilota va voler entrar, van jugar en equip i van sortir les coses.
En minut 20, els nostres van fallar un penal, però no es van ensorrar. Mamadou the «KILLER» marcava el segon gol, i Rubèn mancant 3 minuts per al final de la primera part posava el 3 a 0 en el marcador.
Podria haver estat més inflat però aquesta vegada no se’ls podia demanar més als nostres nois. Ganes, entrega, i intensitat en la segona part; els de Brian volien més. Van seguir amb defensa de tres fent basculacions en defensa molt bé tira com la primera part, els interiors «van estar de 10».
La banqueta va funcionar i el nivell sempre va estar molt molt alt sense donar al Badalona cap opció. Més tard, era una altra vegada Mamadou qui marcava el quart gol a deu minuts del final amb un hactrik i la mà damunt de la taula. La Grama va continuar tocant i tocant; i així fins al final.

Brian Espinola (entrenador): Content per ells es mereixien un partit així. Treballen com a autèntics bojos i el seu lliurament és màxim. És veritat que portàvem dos partits empatant contra grans rivals i amb mala fortuna dels àrbitres. Però estan agafant el ritme que sabíem que agafarien. Era un partit difícil; podíem posar a l’equip en la taula on es mereixen. I així ho van fer. Estic orgullós d’ells pel seu treball. És increïble veure com milloren un equip totalment nou. Ara toca l’aturada que no agrada res perquè crec que ara estem en el nostre millor nivell. Però no dubto que seguiran com fins ara. No hem guanyat res, hi ha molt a treballar. Però és un pas important i veure a l’equip unit i les sensacions de passades jornades fan pensar que continuarem lluitant fins al final.

Bones festes de part del cos tècnic i de tots els integrants de l’Infantil «A».
Tornarem amb més ganes!!!


Infantil “A” 5 – F.F Badalona 0

Manita del infantil «A» para acabar el año.
Los de Brian Espinola que hace dos partidos no fueron bien tratados fuera de casa, esta última semana salieron a portas en el derbi. Venía comentándose mucho este partido pero los del Infantil “A” hablaron en el campo.
Se jugó una primera parte increíble con dominio de juego total donde se puede destacar a todo el equipo el trabajo de unión que hicieron. En el minuto 17, Rubén abría el marcador. Con la gran dinámica y las buenas sensaciones que el Infantil de la Grama llevaba de varias semanas anteriores, esta vez la pelota quiso entra jugaron en equipo y salieron las cosas.
En minuto 20, los nuestros fallaron un penalti, pero no se vinieron abajo. Mamadou the “KILLER” marcaba el segundo gol, y Rubén a falta de 3 minutos para el final de la primera parte ponía el 3 a 0 en el marcador.
Podría haber sido más abultado pero esta vez no se les podía pedir más a nuestros chicos. Ganas, entrega, intensidad en la segunda parte; los de Brian querían más. Siguieron con defensa de tres haciendo basculaciones en defensa muy bien echa como la primera parte, los interiores “estuvieron de 10”.
El banquillo funcionó y el nivel siempre estuvo muy muy alto sin dar al Badalona ninguna opción. Más tarde, era otra vez Mamadou quien marcaba el cuarto gol a diez minutos del final con un hactrik y la mano encima de la mesa. La Grama siguió tocando y tocando; y así hasta el final.

Brian Espinola (entrenador): Contento por ellos se merecían un partido así. Trabajan como auténticos locos y su entrega es máxima. Es verdad que llevábamos dos partidos empatando contra grandes rivales y con mala fortuna de los árbitros. Pero están cogiendo el ritmo que sabíamos que cogerían. Era un partido difícil podíamos poner al equipo en la tabla donde se merecen. Y así lo hicieron. Estoy orgulloso de ellos por su trabajo es increíble ver cómo mejoran un equipo totalmente nuevo. Ahora toca el parón que no gusta nada porque creo que ahora estamos en nuestro mejor nivel. Pero no dudo que seguirán como hasta ahora. No hemos ganado nada hay mucho que trabajar. Pero es un paso importante y ver al equipo unido y las sensaciones de pasadas jornadas hacen pensar que seguiremos luchando hasta el final.
Felices fiestas de parte del cuerpo técnico y de todos los integrantes del Infantil “A”.
¡¡¡Volveremos con más ganas!!!

Por admin