Juvenil “A” 2 – FC. Barcelona 2

Partidàs del Juvenil A, mostrant un gran nivell i competint «de tu a tu» a un gran rival.

Com diu l’entrenador: «Vem tenir la victoria a tocar».

Sí, és clar! Els nostres nois del Juvenil «A», van tenir la victòria a tocar. El partit es va iniciar amb el domini del rival on semblava que aquests prendrien possessió del partit. 

En els primers 25 minuts, als de la Grama els hi costava sortir a camp contrari, tot i defensar-se bé, el rival no feia ocasions, Malgrat això la sortida d’un corner era qui posava el 0-1 amb preferència pels contraris.

És a partir del minut 25 quan els nostres van ser capaços d’igualar el partit, era on començaven a fer perill sobre l’àrea rival, on tenien fases d’atacs més llargs i arribant per fora. Victor Espejo no tenia problemes a la porteria i l’equip es mostrava cada vegada més i més sòlid.

La segona part començava amb la Grama decidida a remuntar el partit i fer vibrar als Colomencs que omplien la grada de l’estadi, i així va ser. Desplegant una gran pressió alta i fent moments de gran futbol, feia que els nostres estiguessin molt igualats, fins i tot superiors al rival en diverses ocasions. Sent sòlids en l’àmbit defensiu i amb arribades contínues a l’àrea del líder.

Contínua el partit i l’Aleix Díaz empatava fent un GOLÀS. La Grama no es conformava, robant en situacions de perill i al minut 78 arribava una altra vegada gol del mateix jugador, l’Aleix, en una centrada d’en Mauri des de l’esquerra.

Arriba el minut 85 i en una ocasió els contraris van empatar als de la Grama, malgrat això els nostres no es rendeixen i al descompte l’Oriol va tenir ocasió per fer el gol de la victòria que no va ser possible.

Igualment, els nostres ho van donar tot i van treballar molt bé.

Por admin