Cròniques dels Benjamins, on tocarà seguir lluitant!

Escola F. Angel Pedraza 7 – Benjamí “B” 3

El dissabte dia 30 els petits del Benjamí B jugaven el seu partit setmanal fora de casa, aquesta vegada en el CEM la Bàscula F11. 

L’entrenador diu: «El futbol és gol i no importa com juguis o totes les ocasions que tinguis, i això li va passar al Benjamí B, moltes ocasions de gol però poca efectivitat, tot el contrari que el rival.» 

Amb el que es veu, que, per molt bé que haguessin jugat els nostres Benjamins, van sortir «mal parats» per la falta de gols. Així i tot queda molta lliga, l’equip segueix el seu procés de formació competint cada diumenge i millorant cada entrenament.

El pròxim rival serà el sempre complicat Llefià.

Escuela F. Angel Pedraza 7 – Benjamín “B” 3

El sábado día 30 los del Benjamín B jugaban su partido semanal fuera de casa, esta vez en el CEM la Báscula F11. El entrenador dice: “El fútbol es gol y no importa como juegues o todas las ocasiones que tengas, y eso le pasó al Benjamín B, muchas ocasiones de gol pero poca efectividad, todo lo contrario que el rival.” Con lo que se ve que por muy bien que hubieran jugado nuestros Benjamines, salieron “mal parados” por la falta de goles, aun así queda mucha liga, el equipo sigue su proceso de formación compitiendo cada domingo y mejorando cada entreno.

El próximo rival será el siempre complicado Llefia.