Cròniques Alevins amb una molt bona victòria pels de l’ «A».

Aleví “A” 4 – Cinc copes 2

Victòria molt important per a seguir a dalt en la classificació per part dels nostres nois de l’Aleví «A». Un partit dur contra un rival molt competitiu que sabia molt bé al que jugava. 

Els contraris es van avançar 0-1 al principi de la segona part en una jugada esporàdica, però el nostre equip va reaccionar bé i al cap de 5 minuts va remuntar posant el 2 a 1 en el marcador.

Cinc copes va pujar línies, i a la contra els nostres, van aconseguir ficar el 3-1 que donava més tranquil·litat als de la Grama per a afrontar l’últim quart de partit. Van fer un GOLÀS de falta per al 3-2 i just després, en una jugada individual del jugador Àlex va fer el 4-2 final.

Alevín “A” 4 – Cinco copes 2

Victoria muy importante para seguir arriba en la clasificación por parte de nuestros chicos del Alevín “A”. Un partido duro contra un rival muy competitivo que sabía muy bien a lo que jugaba. Se adelantaron 0-1 al principio de la segunda parte en una jugada esporádica, pero nuestro equipo reaccionó bien y a los 5 minutos remontó y se puso el 2-1 en el marcador. 

Cinc Copes subió líneas y a la contra  los nuestros consiguieron meter el 3-1, que daba más tranquilidad a los de la Grama para afrontar el último cuarto de partido. Metieron un golazo de falta para el 3-2 y justo después, en una jugada individual del jugador Alex se hizo el 4-2 final.