Vila Olímpica 0 – Juvenil “B” 3

La setmana passada els nostres nois del juvenil B van jugar un partit més pràctic i efectiu que bonic. El partit va transcórrer amb un ritme lent i travat on la imprecisió dels dos equips va ser la tònica dominant. 

En la primera part, la Grama no tenia dificultats en defensa i arribava a la porteria contrària amb certa facilitat, però les decisions en la zona de finalització no eren les correctes i no s’arribaven a concretar les oportunitats. En una d’elles la Vila Olímpica va cometre penal, però la Grama no va arribar a marcar-ho. Va ser pocs minuts després, en una contra molt ben portada per banda, quan en Raúl va aconseguir anotar el primer gol.

La segona part va començar amb la Vila pressionant la sortida de pilota de la Grama i va fer un pas cap endavant en totes les seves línies, però així i tot no aconseguia inquietar en excés la porteria de la Grama. Es mastegava el segon gol de la Grama i en una passada a l’esquena de la defensa contrària, Oliver va anotar el segon per als nostres. En aquest moment la Vila va abaixar els braços i la Grama va manejar els últims minuts al seu antull, anotant el 0-3 en una transició ràpida de Sergi per banda que Arnau va desviar a la xarxa.

El juvenil B segueix en els llocs de cap i retallant punts als seus predecessors.

Vila Olímpica 0 – Juvenil “B” 3

La semana pasada nuestros chicos del juvenil B jugaron un partido más práctico y efectivo que bonito. El partido transcurrió con un ritmo lento y trabado donde la imprecisión de los dos equipos fue la tónica dominante. En la primera parte, la Grama no pasaba apuros en defensa y llegaba a la portería contraria con cierta facilidad pero las decisiones en la zona de finalización no eran las correctas y no se llegaban a concretar las oportunidades. En una de ellas la Vila Olímpica cometió penalti, pero la Grama no acertó a marcarlo. Fue pocos minutos después, en una contra muy bien llevada por banda, cuando Raúl consiguió anotar el primer gol.

En la segunda parte empezó la Vila presionando la salida de balón de la Grama y dio un paso hacia delante en todas sus líneas, pero aun así no conseguía inquietar en exceso la portería de la Grama. Se mascaba el segundo gol de la Grama y en un pase a la espalda de la defensa contraria Oliver anotó el segundo para los nuestros. En ese momento la Vila bajó los brazos y la Grama manejó los últimos minutos a su antojo, anotando el 0-3 en una transición rápida de Sergi por banda que Arnau desvió a la red.

El juvenil B sigue en los puestos de cabeza y recortando puntos a sus predecesores.

Por admin