Sant Ignasi 1 – Cadet “A” 6

La setmana passada el Cadet A visitava el Camp de futbol del col·legi Sant Ignasi i va treure el partit amb èxit.

El partit començava amb una Fundació una mica carrinclona vista la seva superioritat, així i tot, en el minut 17 el jugador Albert, autor d’un hat trick, fa el primer dels gols. Minuts després, era el mateix jugador qui cediria la pilota perquè Iker fes el 0-2. Amb aquest resultat, els Colomencs van baixar molt la intensitat, moments que van aprofitar els Barcelonins per a retallar distàncies, en una falta lateral arribava l’1-2. Minuts de desconcert on el Sant Ignasi s’acostava a l’àrea dels Colomencs! Just abans del descans, Albert posaria l’1-3 amb el qual s’arribava al descans.

En la segona part, canvi de mentalitat radical dels de Manu Peláez, que van ser totalment dominants en totes les facetes del joc, contra un Sant Ignasi que ni s’aproximava a l’àrea de Papi.

Albert signava el seu tercer gol. Després Rubén i Marcos posaven l’1-6 final!!

FELICITATS NOIS!

Sant Ignasi 1 – Cadete “A” 6

La semana pasada el Cadete A visitaba el Campo de fútbol del colegio Sant Ignasi y sacó el partido con éxito.

El partido empezaba con una Fundación algo ramplona visto su superioridad, aun así, en el minuto 17 el jugador Albert, autor de un hat trick, hacia el primero de sus goles. Minutos después, era el mismo jugador quien cedería el balón para que Iker hiciera el 0-2. Con este resultado, los Colomenses bajaron mucho la intensidad, momentos que aprovecharon los Barceloneses para recortar distancias, en una falta lateral llegaba el 1-2. Minutos de desconcierto donde el Sant Ignasi ¡se acercaba al área de los Colomenses! Justo antes del descanso, Albert pondría el 1-3 con el que se llegaba al descanso.

En la segunda parte, cambio de mentalidad radical de los de Manu Peláez, que fueron totalmente dominantes en todas las facetas del juego, contra un Sant Ignasi que ni se aproximaba al área de Papi.

Albert firmaba su tercer gol. Después Rubén y Marcos ¡¡ponían el 1-6 final!!

¡FELICIDADES CHICOS!

Por admin