Aquest conjunt de la Fundació Grama de Santa Coloma dirigit per Tomás González jugarà a la jornada 9 contra el Sant Gabriel, quart classificat amb 16 punts, el dissabte 29 de novembre des de les 14 hores al Municipal Ruiz Casado.

El Prebenjamí A FEGrama dirigit per Tomás González i Francisco dalt continua líder després de vèncer a Les Oliveres a la Montañesa per un contundent resultat de 10-2.

Rotund joc el mostrat pel planter FEGrama on en la jornada anterior la victòria va ser molt ajustada i lluitada a casa del Sarrià al Municipal Can Caralleu per 5-6.

El nostre destacat jugador de cabelleres arrissades, Vicenzo Martínez, va començar marcant als cinc minuts per a la Fundació Grama. Després va ser el rubiales Cristian Malagón qui dos minuts després endollava el 2-0.

Vincenzo de la FEGrama celebra un gol en Santa Coloma
Vincenzo de la FEGrama celebra un gol en Santa Coloma

David Molina marcava de penal el 3-0. Nabil va marcar el 4-1 i Yoel Olivencia un doblet seguit que pujava el 6-1 al marcador. Vicenzo marcava de nou el 7-2, igual que Yoel el 8-2 i Cristian el 9-2 perquè Oscar Moreno, a la foto dedicant el seu gol, deixés el marcador amb el definitiu resultat de 10-2 i tres punts molt aconseguits que ens consoliden líders sense cap derrota que es queden a Santa Coloma.

Amb aquesta gran victòria ens desmarquem com a líders en solitari després de la derrota del Badalona que va perdre 4-1 en la visita al Júpiter en la jornada 6.

Oscar celebra su gol en Santa Coloma con la fundacio grama
Oscar celebra su gol en Santa Coloma con la fundacio grama

 

El Prebenjamín A FEGrama dirigido por Tomás González y Francisco Arriba continúa líder tras vencer en Les Oliveres a la Montañesa por un contundente resultado de 10-2.

Rotundo juego el mostrado por la cantera FEGrama donde en la jornada anterior la victoria fue muy ajustada y luchada en casa del Sarrià en el Municipal Can Caralleu por 5-6.

Nuestro destacado jugador de melenas rizadas, Vicenzo Martínez, comenzó marcando a los cinco minutos para la Fundació Grama. Luego fue el rubiales Cristian Malagón quien dos minutos después enchufaba el 2-0.

David Molina marcaba de penalti el 3-0. Nabil marcó el 4-1 y Yoel Olivencia un doblete seguido que subía el 6-1 al marcador. Vicenzo marcaba de nuevo el 7-2, igual que Yoel el 8-2 y Cristian el 9-2 para que Oscar Moreno, en la foto dedicando su gol, dejara el marcador con el definitivo resultado de 10-2 y tres puntos muy conseguidos que nos consolidan líderes sin ninguna derrota que se quedan en Santa Coloma.

Con esta gran victoria nos desmarcamos como líderes en solitario tras la derrota del Badalona que perdió 4-1 en su visita al Júpiter en la jornada 6.

Este conjunto de la Fundación Grama de Santa Coloma dirigido por Tomás González jugará en la jornada 9 contra el Sant Gabriel, cuarto clasificado con 16 puntos, el sábado 29 de noviembre desde las 14 horas en el Municipal Ruiz Casado.

 

formacionpreb A fundacio grama santa coloma
formacionpreb A fundacio grama santa coloma

 

Alé Grama!!!

Llegeix més articles/Mira más notícias

Amateur FEG de Ramón Carranza  Video: El líder l’Amateur FEGrama rebrà diumenge al Nou Municipal en un derbi al tercer, l’Arrabal Calaf-Gramanet http://fegrama.cat/web/?p=6922

Yosuke Sato, el defensa japonés de la FEGrama: «Quiero ayudar para conseguir el ascenso» http://fegrama.cat/web/?p=6901

Participa al Gran Concurs de Nadal de la Fundació Esportiva Grama http://fegrama.cat/web/?p=6364

Juvenil A FEG El Juvenil A FEGrama anirà dissabte a l’Escola Industrial contra el Catalònia

http://fegrama.cat/web/?p=6933

El Cadet A FEGrama rebrà diumenge a Santa Coloma l’Horta, rival directe com a tercer classificat http://fegrama.cat/web/?p=6986

L’Infantil A FEGrama rebrà dissabte a Santa Coloma el Tecnofutbol, setè http://fegrama.cat/web/?p=6722

Altra final per l’Aleví A FEGrama que rebrà diumenge el Manlleu, cinquè http://fegrama.cat/web/?p=6973

El Benjamí A FEGrama tindrà dissabte un gran duel contra un altre dels grans, la Vila Olímpica, setè http://fegrama.cat/web/?p=6994

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19629019&CodGrupo=20109919&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=20109919&codcompeticion=19629019″ target=»blank» ]Classificació[/button]

 

Por admin