Segona important victòria del Benjamí F FEGrama i a casa de l’Unificació Llefià per 1-2

29/11/2014

El Benjamín F FEGrama de Daniel y Pol Hernández consiguen su segunda partido seguido con victoria en el campo de la Unificació Llefià por 1-2.

El primer gol llegó de nuestros jugadores FEGrama mediante Anas Jmili en el minuto 7. A pesar que nos empataron los locales en el tercer cuarto, 1-1, Adam Bel marcó el gol del triunfo y de los tres puntos que van para Santa Coloma.

Nos lo explica nuestro entrenador FEGrama, Daniel Hernández, sobre este primer triunfo tan logrado: «Muy buen partido de los chavales, han trabajado bien y con intensidad todo el partido. Hemos empezado pronto ganando pero no hemos podido sentenciar. Después del empate, casi al final, nunca nos hemos dado por vencidos y el trabajo a dado sus frutos casi al final del partido que hemos metido el 1 2 final.»

Para la jornada 10, el conjunto de la Fundació Grama, treceavo con 6 puntos, descansará por la retirada del Barnafutbol.

El Benjamí F FEGrama de Daniel i Pol Hernández aconsegueixen la seva segona partit seguit amb victòria al camp de la Unificació Llefià per 1-2.

El primer gol va arribar dels nostres jugadors FEGrama mitjançant Anas Jmili en el minut 7. Tot que ens van empatar els locals en el tercer quart, 1-1, Adam Bel va marcar el gol del triomf i dels tres punts que van per Santa Coloma.

Ens ho explica el nostre entrenador FEGrama, Daniel Hernández, sobre aquest primer triomf tan aconseguit: «Molt bon partit dels xavals, han treballat bé i amb intensitat tot el partit. Hem començat aviat guanyant però no hem pogut sentenciar. Després de l’empat, gairebé al final, mai ens hem donat per vençuts i el treball a donat els seus fruits gairebé al final del partit que hem ficat el febrer 1 final. »

Per a la jornada 10, el conjunt de la Fundació Grama, tretzè amb 6 punts, descansarà per la retirada del Barnafutbol.

Benjami_F,fundacio grama,santacoloma,FEG,SINGUERLIN,@chemacarva
Benjami_F fundacio grama santa coloma FEG contra SINGUERLIN @chemacarva

Alé Grama!!!

Llegeix més articles

Remuntada espectacular del líder l’Amateur FEGrama al Nou Municipal en derbi contra l’Arrabal Calaf-Gramanet per 2-1 http://fegrama.cat/web/?p=7094

Importantíssims tres punts pel Juvenil Preferent FEGrama a la seva visita a l’Escola Industrial de l’UB Catalònia (0-2) http://fegrama.cat/web/?p=7045

Empat in extremis del Juvenil B FEGrama al Municipal de Granollers que el permet seguir amunt (2-2) http://fegrama.cat/web/?p=7128

El Benjamí C FEGrama segueix segon amb una jornada menys i goleja a Santa Coloma davant el Hospitalenc per 7-1 http://fegrama.cat/web/?p=7036

Yosuke Sato, el defensa japonés de la FEGrama: «Quiero ayudar para conseguir el ascenso» http://fegrama.cat/web/?p=6901