Empat in extremis del Juvenil B FEGrama al Municipal de Granollers que el permet seguir amunt (2-2)

17/11/2014

El Juvenil B FEGrama dirigit per Javi Murillo ha aconseguit un empat al complicat camp del Granollers per 2-2.

Tot i que el partit es va posar al nostre favor amb un gol a les acaballes de la primera part mitjançant Alejandro Quero (37 ‘), en la segona meitat l’equip del Vallès Oriental va empatar i li va donar la volta al marcador en només cinc minuts.

El coratge i la pressió dels jugadors de la Fundació Grama va tenir el seu anhelat resultat amb el gol de Daniel Bryan a nou minuts del final del partit i que va servir per sumar aquest important punt en un partit sofert.

L’entrenador FEGrama, Javi Murillo, ens comenta les seves sensacions d’aquesta victòria a Mataró: «».

Encara que baixem de la segona a la quarta plaça a la classificació amb 14 punts a només cinc del líder, el Cerdanyola, i la jornada 8 tocarà rebre el Nou Municipal de Santa Coloma a l’Escola Barberà, desè amb 7 punts, el dissabte 22 de novembre des de les 17:45 hores.

El Juvenil B FEGrama dirigido por Javi Murillo ha conseguido un empate en el complicado campo del Granollers por 2-2.

A pesar que el partido se puso a nuestro favor con un gol en las postrimerías de la primera parte mediante Alejandro Quero (37’), en la segunda mitad el equipo del Vallés Oriental empató y le dio la vuelta al marcador en apenas cinco minutos.

El coraje y la presión de los jugadores de la Fundació Grama tuvo su ansiado resultado con el gol de Daniel Bryan a nueve minutos del final del partido y que sirvió para sumar este importante punto en un partido sufrido.

El entrenador FEGrama, Javi Murillo, nos comenta sus sensaciones de esta victoria en Mataró: » «.

Aunque bajamos de la segunda a la cuarta plaza en la clasificación con 14 puntos a solo cinco del líder, el Cerdanyola, y la jornada 8 tocará recibir al Nou Municipal de Santa Coloma a la Escola Barberà, décimo con 7 puntos, el sábado 22 de noviembre desde las 17:45 horas.

Llegeix més articles/Mira más notícias

Llegeix més articles

Remuntada espectacular del líder l’Amateur FEGrama al Nou Municipal en derbi contra l’Arrabal Calaf-Gramanet per 2-1 http://fegrama.cat/web/?p=7094

Importantíssims tres punts pel Juvenil Preferent FEGrama a la seva visita a l’Escola Industrial de l’UB Catalònia (0-2) http://fegrama.cat/web/?p=7045

El Benjamí C FEGrama segueix segon amb una jornada menys i goleja a Santa Coloma davant el Hospitalenc per 7-1 http://fegrama.cat/web/?p=7036

Yosuke Sato, el defensa japonés de la FEGrama: «Quiero ayudar para conseguir el ascenso» http://fegrama.cat/web/?p=6901