Altra final per l’Aleví A FEGrama que rebrà diumenge el Manlleu, cinquè

14/11/2014

L’Aleví A FEGrama de Christian Rueda va aconseguir una important victòria que trenca la mala dinàmica de l’equip. Després de quatre derrotes seguides l’equip va guanyar 1-3 a l’UE Sant Andreu. Diumenge a les 14.10 hores, rebran el Manlleu (cinquè classificat) en la desena jornada de Preferent Aleví.

Partit molt seriós de l’equip davant d’un gran rival que està a dalt de la classificació. Les faltes innecessàries que fan a la vora de l’àrea els segueix perjudicant a l’equip, aquest cap de setmana els va costar un gol matiner, però per sort l’equip va saber aprofitar les seves ocasions per remontar.

Primera part amb la possessió de la pilota, possessions llargues que van donar fruit a dos gols gràcies també a una bona pressió i un servei de banda. I ja a la segona part l’equip va ser més directe i al contraatac en tres passades van aconseguir el tercer gol que els serveix per agafar confiança i seguir treballant igual.

fichatecsantandreu13feg

El Alevín Preferente de la Fundació Grama dio buenas muestras ante Sant Cugat en Santa Coloma

El Alevín A FEGrama de Christian Rueda consiguió una importante victoria que rompe la mala dinámica del equipo. Tras cuatro derrotas seguidas el equipo ganó 1-3 al UE Sant Andreu. El domingo a las 14:10 horas, recibirán al Manlleu (quinto clasificado) en la décima jornada de Preferente Alevín.

Partido muy serio del equipo ante un gran rival que esta arriba de la clasificación. Las faltas innecesarias que realizan al borde del área les sigue perjudicando al equipo, este fin de semana les costó un gol tempranero, pero por suerte el equipo supo aprovechar sus ocasiones y remontar.

Primera parte con la posesión de la pelota, posesiones largas que dieron fruto a dos goles gracias también a una buena presión y a un saque de banda. Y ya en la segunda parte el equipo fue más directo y al contragolpe en tres pases consiguieron el tercer gol que les sirve para coger confianza y seguir trabajando igual.

Llegeix més articles/Mira más notícias

Amateur FEG de Ramón Carranza  Video: El líder l’Amateur FEGrama rebrà diumenge al Nou Municipal en un derbi al tercer, l’Arrabal Calaf-Gramanet http://fegrama.cat/web/?p=6922

Yosuke Sato, el defensa japonés de la FEGrama: «Quiero ayudar para conseguir el ascenso» http://fegrama.cat/web/?p=6901

Juvenil A FEG El Juvenil A FEGrama anirà dissabte a l’Escola Industrial contra el Catalònia