El conjunt de la Fundació Grama en la jornada 9 rebrà a Les Oliveres a la Unificació Llefià, vuitè amb 9 punts, serà el dissabte 29 de novembre des de les 12 hores.

El conjunt de la FEGrama dirigit per Loli Hurtado va tornar a conèixer el gust de la victòria a la qual ens està acostumant aquest cop en la seva visita a la Penya Barcelonista Cinc Copes per un resultat de 1-4 a la jornada anterior.

Després d’un empat a Santa Coloma davant la Vila Olímpica per 3-3 en la jornada anterior, ara davant un altre rival directe a només cinc punts, l’equip de la Fundació Grama va ser davant del marcador en tot el partit primerament mitjançant el gol d’Álvaro Moreno als cinc minuts.

Després de l’empat dels locals dos minuts després, un doblet d’Eric Andrés ens donava una parcial i suficient avantatge respecte als de Barcelona. El gol final d’Álvaro significava el seu doblet particular i un definitiu marcador on els tres punts van viatjar a Santa Coloma.

Després d’un empat i dues victòries seguides com la de davant la Montañesa per un contundent 14-0 en la jornada anterior, se segueixen sumant victòries, ni més ni menys que 7 a 8 jornades, per mantenir-nos en la tercera posició en la classificació amb un total de 16 punts en aquest grup 20.

Ens explica el partit nostra entrenadora FEGrama, Loli Hurtado: «Durant el primer quart, el joc va ser bastant lent per les dues parts. A partir del segon quart, els nostres jugadors s’han posicionat en el camp molt millor. I a partir d’aquí han jugat bastant la pilota respecte al contrari tot i que el rival ha tingut en el tercer quart diverses oportunitats però que el nostre central Dani ha sabut tallar més d’una jugada que podria haver estat ocasió de gol «.

 

El conjunto de la FEGrama dirigido por Loli Hurtado vuelve a conocer el sabor de la victoria a la que nos está acostumbrando esta vez en su visita a la Penya Barcelonista Cinc Copes por un resultado de 1-4.

Después de un empate en Santa Coloma ante la Vila Olímpica por 3-3 en la jornada anterior, ahora ante otro rival directo a solo cinco puntos, el equipo de la Fundació Grama fue delante del marcador en todo el partido primeramente mediante el gol de Álvaro Moreno a los cinco minutos.

Tras el empate de los locales dos minutos después, un doblete de Eric Andrés nos daba una parcial y suficiente ventaja respecto a los de Barcelona. El gol final de Álvaro significaba su doblete particular y un definitivo marcador donde los tres puntos viajaron a Santa Coloma.

Tras un empate y dos victorias seguidas como la de ante la Montañesa por un contundente 14-0 en la jornada anterior, se siguen sumando victorias, nada menos que 7 en 8 jornadas, para mantenernos en la tercera posición en la clasificación con un total de 16 puntos en este grupo 20.

Nos explica el partido nuestra entrenadora FEGrama, Loli Hurtado: «Durante el primer cuarto, el juego fue bastante lento por las dos partes. A partir del segundo cuarto, nuestros jugadores se han posicionado en el campo mucho mejor. Y a partir de ahí han jugado bastante el balón respecto al contrario aunque el rival ha tenido en el tercer cuarto varias oportunidades pero que nuestro central Dani ha sabido cortar más de una jugada que podría haber sido ocasión de gol».

El conjunto de la Fundación Grama en la jornada 9 recibirá en Les Oliveres a la Unificación Llefià, octavo con 9 puntos, será el sábado 29 de noviembre desde las 12 horas.

Alé Grama !!!PreBenjami_B_FEG-ARRABAL@chemacarva022

 

El Prebenjamí B FEGrama perd el derbi colomenc contra l’Arrabal-Calaf Gramanet al Complex Les Oliveres per 1-7
El Prebenjamí B FEGrama perd el derbi colomenc contra l’Arrabal-Calaf Gramanet al Complex Les Oliveres per 1-7

Llegeix més articles

Remuntada espectacular del líder l’Amateur FEGrama al Nou Municipal en derbi contra l’Arrabal Calaf-Gramanet per 2-1 http://fegrama.cat/web/?p=7094

Importantíssims tres punts pel Juvenil Preferent FEGrama a la seva visita a l’Escola Industrial de l’UB Catalònia (0-2) http://fegrama.cat/web/?p=7045

Empat in extremis del Juvenil B FEGrama al Municipal de Granollers que el permet seguir amunt (2-2) http://fegrama.cat/web/?p=7128

El Cadet C FEGrama goleja al Bon Pastor per 1-6 i es manté quart classficat http://fegrama.cat/web/?p=7147

El Benjamí C FEGrama segueix segon amb una jornada menys i goleja a Santa Coloma davant el Hospitalenc per 7-1 http://fegrama.cat/web/?p=7036

Yosuke Sato, el defensa japonés de la FEGrama: «Quiero ayudar para conseguir el ascenso» http://fegrama.cat/web/?p=6901

Participa al Gran Concurs de Nadal de la Fundació Esportiva Grama http://fegrama.cat/web/?p=6364

Text i fotos @chemacarva

Alé Grama!!!

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19629019&CodGrupo=20110939&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=20110939&codcompeticion=19629019″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin