Cròniques dels Cadets amb la victòria del «A».

Cadet «A» 3 – Fundació Badalona 2

Partit trepidant el viscut el dissabte en el municipal. Enfrontament entre l’el Cadet «A» de la Grama que és la 2a classificada en la taula i la Badalona 3r classificat.
El partit començava amb una Grama intentant estrènyer a dalt i una Badalona ben assentat en el camp i fent-se amo de la pilota. La Badalona donava un primer avís amb una pilota que sortia molt prop de la meta de Papi, al que la Grama responia amb un «derechazo» de Franco que s’estavella en el travesser. Corria el minut 19′ de joc, quan el davanter dels visitants seria derrocat en l’àrea. Penal a favor de la Badalona que posaria el 0-1 en el marcador. Els Colomencs, de nou van contrarestar i… una vegada Hèctor i una altra vegada Rubèn, enviaven totes dues ocasions fregant el pal!
Amb el resultat de 0 a 1 s’arribava al descans!
En la represa «els Blauencs» van sortir decidits pel partit, davant una Badalona que, ja des del minut 42′ alentia el joc i buscava perdre temps en cada acció on el joc es detenia. Però els locals robaven en camp de Badalona i sortien en transicions molt ràpides. En una d’aquestes transicions, Rubén era derrocat per darrere i això li costaria la segona groga a un jugador visitant. La Badalona es quedava amb 10 jugadors i començava l’assetjament dels de Santaco, nombroses ocasions que feien indicar que l’empat estava a prop… I en el minut 74′ el pitxitxi Albert posava les taules!!! Però els de Manu Peláez no es conformaven amb l’empat i continuaven assetjant la porteria rival. Arriba el minut 79′ i de nou Albert posava la pilota en el fons de les malles! Amb el 2-1 es va deslligar la bogeria, bogeria que va durar poc, perquè tan sols 1 minut després la Badalona posava de nou l’empat 2-2. Però el millor encara estava per arribar, i és que en el minut 84′, Xavi Moreno amb un xut amb l’esquerra des de la frontal enviava un míssil davant el qual res podia fer el porter dels de Badalona. 3-2 resultat final i els 3 punts es queden en el municipal!!


Cadete “A” 3 – Fundación Badalona 2

Partido trepidante el vivido el sábado en el municipal. Enfrentamiento entre la el Cadete “A” de la Grama que es la 2º clasificada en la tabla y el Badalona 3º clasificado.

El partido empezaba con una Grama intentando apretar arriba y un Badalona bien asentado en el campo y haciéndose dueño del balón. El Badalona daba un primer aviso con un balón que salía muy cerca de la meta de Papi, a lo que la Grama respondía con un derechazo de Franco que se estrella en el larguero. Corría el minuto 19’ de juego, cuando el delantero de los visitantes sería derribado en el área. Penalti a favor del Badalona que pondría el 0-1 en el marcador. Los Colomenses de nuevo contrarrestaron y… una vez Hector y otra vez Rubén, ¡enviaban ambas ocasiones fregando el poste!

¡Con el resultado de 0 a 1 se llegaba al descanso!

En la reanudación “los Azulones” salieron decididos a por el partido, ante un Badalona que, ya desde el minuto 42’ ralentizaba el juego y buscaba perder tiempo en cada acción donde el juego se detenía. Pero los locales robaban en campo de Badalona y salían en transiciones muy rápidas. En una de estas transiciones, Rubén era derribado por detrás y esto le costaría la segunda amarilla a un jugador visitante. El Badalona se quedaba con 10 jugadores y empezaba el acoso de los de Santaco, numerosas ocasiones que hacían indicar que el empate estaba cerca… Y en el minuto 74’ ¡¡¡el pichichi Albert ponía las tablas!!! Pero los de Manu Peláez no se conformaban con el empate y seguían asediando la portería rival. Llega el minuto 79’ y de nuevo Albert ¡ponía el balón en el fondo de las mallas! Con el 2-1 se desató la locura, locura que duró poco, porque tan solo 1 minuto después el Badalona ponía de nuevo el empate 2-2. Pero lo mejor aún estaba por llegar, y es que en el minuto 84’, Xavi Moreno con un zurdazo desde la frontal enviaba un misil ante lo que nada podía hacer el portero de los de Badalona. 3-2 resultado final ¡¡y los 3 puntos se quedan en el municipal!!