Neurofutbol 3 – Juvenil «B» 1

Bon partit del nostre Juvenil «B» a casa del líder: el Neurofutbol; on tres errors puntuals condemnaven als de la Grama.
Es va disputar una primera part on el Neurofutbol es va sentir més còmode els primers 15 minuts de joc fins que la Fundació es va assentar i es va apoderar del control del joc generant sensació de perill, fent intervenir al porter rival en una acció del capità Arellano… Mancant 5 minuts en un córner a favor en el rebuig, els contraris roben la pilota i marquen l’1-0. Així i tot, els nostres no s’ensorren i segueixen amb el control del partit. Segona part i la Fundació fa un pas al capdavant en una triangulació en el mitjà que acaba en banda amb la incorporació del lateral, Araujo que posa un centre mesurat i Oliver remata per a fer l’empat a un. Però al cap de pocs minuts, un error de comunicació entre el central i l’interior fa que la pilota el filtri l’equip rival dins de l’àrea per a ficar el 2-1. Però els de la Grama van donar la cara i van continuar insistint a la recerca de l’empat, tenint diverses accions per a aconseguir-lo i fent intervenir al porter rival, la més clara, una rematada de cap en la sortida d’un córner que sali pegat al pal de la porteria rival.
Ja al final del partit un robatori del davanter al central es converteix en el 3-1 definitiu.
El tècnic diu: En general bona imatge, bona actitud dels jugadors, on només uns errors puntuals van impedir treure un bon resultat del camp del líder.


Neurofutbol 3 – Juvenil “B” 1

Buen partido de nuestro Juvenil “B” en casa del líder: el Neurofutbol; donde tres errores puntuales condenaban a los de la Grama.
Se disputó una primera parte donde el Neurofutbol se sintió más cómodo los primeros 15 minutos de juego hasta que la Fundación se asentó y se hizo con el control del juego generando sensación de peligro, haciendo intervenir al portero rival en una acción del capitán Arellano… A falta de 5 minutos en un córner a favor en el rechace, los contrarios roban el balón y marcan el 1-0. Aun así los nuestros no se vienen abajo y siguen con el control del partido. Segunda parte y la Fundación da un paso al frente en una triangulación en el medio que acaba en banda con la incorporación del lateral, Araujo que pone un centro medido y Oliver remata para hacer el empate a uno. Pero a los pocos minutos un error de comunicación entre el central y el interior hace que el balón lo filtre el equipo rival dentro del área para meter el 2-1. Pero los de la Grama dieron la cara y siguieron insistiendo en busca del empate, teniendo varias acciones para conseguirlo y haciendo intervenir al portero rival, la más clara, un remate de cabeza en la salida de un córner que sale pegado al palo de la portería rival.
Ya al final del partido un robo del delantero al central se convierte en el 3-1 definitivo.
El técnico dice: En general buena imagen, buena actitud de los jugadores, donde solo unos errores puntuales impidieron sacar una buen resultado del campo del líder.

Por admin