Viaró 4 – Cadet «D» 2

Partit d’alt voltatge per als del Cadet «D» de la Grama. Un partit que es va jugar contra el primer en la taula, el Viaró contra els nostres que anaven segons. Era vital guanyar aquest partit.
La primera part va començar amb tensió i molta rivalitat, però molt aviat es va posar el partit de cara als de la Grama gràcies a Òscar Muñoz pel 0 a 1 amb tan sols deu minuts de joc. Passava el temps, però va ser poc després d’aquest anterior gol quan gràcies a una combinació de tot l’equip de la Grama, que es va posar el 0-2; en el minut 25 pintava tot molt bé.
En el Viaró són tot nens de segon any, la majoria dels de la Fundació són de primer any i en un córner van ser els contraris els qui van marcar l’1 a 2. En unes altres abans d’arribar a la mitja part, van empatar als nostres.
Es va arribar al descans amb un 2-2. Va haver-hi diverses ocasions per a ampliar el marcador, però gana qui la fica i no qui té ocasions, que és el que ens passo en la segona part; no es van arribar a materialitzar.
Finalment es va perdre 4 a 2, però l’entrenador es mostra molt content amb la intensitat i actitud dels nens, que es van deixar tot en el camp demostrant que eren millors que el Viaró.


Viaró 4 – Cadete “D” 2

Partido de alto voltaje para los del Cadete “D” de la Grama. Un partido que se jugó contra el primero en la tabla, el Viaró contra los nuestros que iban segundos. Era vital ganar este partido.
La primera parte empezó con tensión y mucha rivalidad, pero muy pronto se puso el partido de cara a los de la Grama gracias a Oscar Muñoz por el 0 a 1 con tan solo diez minutos de juego. Pasaba el tiempo, pero fue poco después de ese anterior gol cuando gracias a una combinación de todo el equipo de la Grama, que se puso el 0-2; en el minuto 25 pintaba todo muy bien.
En el Viaró son todo niños de segundo año, la mayoría de los de la Fundación son de primer año y en un córner fueron los contrarios quienes marcaron el 1 a 2. En otras antes de llegar a la media parte, empataron a los nuestros.
Se llegó al descanso con un 2-2. Hubo varias ocasiones para ampliar el marcador, pero gana quien la mete y no quien tiene ocasiones, que es lo que nos paso en la segunda parte; no se llegaron a materializar.
Finalmente se perdió 4 a 2, pero el entrenador se muestra muy contento con la intensidad y actitud de los niños, que se dejaron todo en el campo demostrando que eran mejores que el Viaró.

Por admin