Santa Eulàlia 1 – Cadet «C» 0

Partit molt igualat per als del Cadet «C» que jugaven fora de casa.
En els inicis de la primera part, l’equip es va sentir molt còmode dominant el joc; els de la Grama van crear bastants ocasions sense resultat, per això al final de la mateixa els dos equips van generar perill. «En la segona part no sé si ens relaxem una mica però no vam saber materialitzar el partit» diu l’entrenador de la Fundació. I desafortunadament en un centre frontal els de Santa Eulàlia supera la línia defensiva dels de la Grama i sense res a fer el porter, són els contraris qui encaixen als nostres l’únic gol del partit.
En l’últim tram del partit els nostres es van bolcar a l’atac i en diverses ocasions es podria haver empatat, però el porter i el pal el van evitar.


Santa Eulalia 1 – Cadete «C» 0

Partido muy igualado para los del Cadete “C” que jugaban fuera de casa.
En los inicios de la primera parte, el equipo se sintió muy cómodo dominando el juego; los de la Grama crearon bastantes ocasiones sin resultado, por eso al final de la misma los dos equipos generaron peligro. “En la segunda parte no sé si nos relajamos un poco pero no supimos materializar el partido” dice el entrenador de la Fundación. Y desafortunadamente en un centro frontal los de Santa Eulalia supera la línea defensiva de los de la Grama y sin nada que hacer el portero, son los contrarios quien encajan a los nuestros el único gol del partido.
En el último tramo del partido los nuestros se volcaron al ataque y en varias ocasiones se podría haber empatado, pero el portero y el palo lo evitaron.

Por admin