Cadets on el «C» perdona i regala 2 punts, i amb la victòria de l’ «E».

Fotografia del Cadet «A» amb dedicatoria al lesionat David Lozano.

Cadet «A» 1 – Fundació Cornellà 4

Una Fundació Cornellà amb un elevat percentatge d’efectivitat de cara a gol, posa fi a una ratxa de 8 victòries consecutives del nostre Cadet «A».
Massa càstig per als de Santa Coloma, que durant gran part del partit van tenir al Cornellà acorralat en la seva àrea.
El partit iniciava amb els de Santa Coloma bolcats en l’àrea de Cornellà, eren nombroses les aproximacions dels locals que erraven ocasions clares, transcorregut el minut 15, clares mans del defensor visitant dins de l’àrea que el col·legiat molt pròxim a l’acció… Decideix mirar per a un altre costat. Minuts després un error clamorós de la defensa blavenca, concedia el 0-1.
Es reposaven aviat els de Manu Peláez i poc després Albert en una bonica acció cap a l’empat. Seguia l’assidu contra la porteria visitant però sense èxit. Amb 1-1 s’arribava al descans.
En la represa, la grama va sortir a la recerca del partit, continuava aproximant-se a l’àrea de Cornellà, però de nou un error defensiu, permetia que els verds posessin l’1-2. A partir d’aquí, desconcert dels de Santa Coloma, que més amb el cor que amb el cap van intentar que no s’escapessin els 3 punts. La Fundació es va bolcar a l’atac a la recerca de l’empat i això va generar molts espais en defensa, espais que un Cornella molt efectiu va aprofitar per a augmentar el seu avantatge a 1-4 i emportar-se els 3 punts.
Manu Peláez: estic orgullós dels meus jugadors, aquest partit no pot desmerèixer les 8 victòries consecutives que portàvem, ens reposarem des de ja. Hem de gaudir del camí i del recorregut entreno rere entreno, evadir-nos dels arbitratges, de l’entorn i de tot el que no sigui la pilota, el verd i nosaltres!
No caurem en l’error de descentrar-nos de gaudir dia a dia i continuar aprenent. No valen les excuses, no ens van els plors!


Cadete “A” 1 – Fundación Cornellá 4

Una Fundación Cornellá con un elevado porcentaje de efectividad de cara a gol, pone fin a una racha de 8 victorias consecutivas de nuestro Cadete “A”.
Demasiado castigo para los de Santa Coloma, que durante gran parte del partido tuvieron al Cornellá acorralado en su área.
El partido iniciaba con los de Santa Coloma volcados en el área de Cornellá, eran numerosas las aproximaciones de los locales que erraban ocasiones claras, transcurrido el minuto 15, claras manos del defensor visitante dentro del área que el colegiado muy próximo a la acción… Decide mirar para otro lado. Minutos después un error clamoroso de la defensa azulona, concedía el 0-1.
Se reponían pronto los de Manu Peláez y poco después Albert en una bonita acción hacia el empate. Seguía el asiduo contra la portería visitante pero sin éxito. Con 1-1 se llegaba al descanso.
En la reanudación, la grama salió en busca del partido, seguía aproximándose al área de Cornellá, pero de nuevo un error defensivo, permitía que los verdes pusieran el 1-2. A partir de aquí, desconcierto de los de Santa Coloma, que más con el corazón que con la cabeza intentaron que no se escaparan los 3 puntos. La Fundación se volcó al ataque en busca del empate y esto generó muchos espacios en defensa, espacios que un Cornella muy efectivo aprovechó para aumentar su ventaja a 1-4 y llevarse los 3 puntos.
Manu Peláez: estoy orgulloso de mis jugadores, este partido no puede desmerecer las 8 victorias consecutivas que llevábamos, nos repondremos desde ya. ¡Debemos disfrutar del camino y del recorrido entreno tras entreno, evadirnos de los arbitrajes, del entorno y de todo lo que no sea el balón, el verde y nosotros!
No vamos a caer en el error de descentrarnos de disfrutar día a día y seguir aprendiendo. ¡No valen las excusas, no nos van los lloriqueos!