Cadet «C» 3 – Young Talent 3

El Cadet «C» perdona i regala 2 punts.
Bona primera part dels de Brian Espinola en la primera vegada que s’asseia en la banqueta. La Grama va dominar amb una defensa de tres i molt bolcats a dalt. El Young Talent només llançava pilotes sense crear oportunitats. Mario en el minut 30 amb una bona combinació de Youseff marcava l’1-0. Els blavencs seguien i una estratègia rematava Guillem perquè Youseff posés el 2-0 en el marcador abans del descans.
En la segona part va ser tot el contrari deu primers minuts que els de la Fundació van sortir de gom a gom, Youseff va posar el 3-0 en el marcador, d’aquí res es va poder fer. Es van acabar les piles els del Cadet «C» que no aguantaven el ritme per l’estat físic en el qual es troben. Ja no baixaven a defensar i s’anaven les marques, per això en els últims 20 minutos van empatar els contraris amb un 3-3.
Brian Espinola: Gran primera part on els nens van canviar el xip i van lliurar tot. Em preocupa el seu nivell físic. Avui en la segona part no vam poder fer molt més. Físicament estaven destrossats. I a hores d’ara de la lliga preparar-los físicament és molt complicat. Però el divendres canviem les estratègies i si és cert que 5 córners 1 acabo el gol i 4 dins de pals. Continuarem treballant i intentant-ho preparar, però si estem preocupats el cos tècnic per l’estat físic. En una setmana no podem canviar res però si és cert que els nens han canviat aquesta actitud. I és el més important amb la seva actitud, seguirem per la salvació.


Cadete “C” 3 – Young Talent 3

El Cadete “C” perdona y regala 2 puntos.
Buena primera parte de los de Brian Espinola en la primera vez que se sentaba en el banquillo. La Grama dominó con una defensa de tres y muy volcados arriba. El Young Talent solo lanzaba balones sin crear oportunidades. Mario en el minuto 30 con una buena combinación de Youseff marcaba el 1-0. Los azulones seguían y una estrategia remataba Guillem para que Youseff pusiera el 2-0 en el marcador antes del descanso.
El la segunda parte fue todo lo contrario diez primeros minutos que los de la Fundación salieron a tope, Youseff puso el 3-0 en el marcador, de ahí nada se pudo hacer. Se acabaron las pilas los del Cadete “C” que no aguantaban el ritmo por el estado físico en el que se encuentran. Ya no bajaban a defender y se iban las marcas, por eso en los últimos 20 minutos empataron los contrarios con un 3-3.
Brian Espinola: gran primera parte donde los niños cambiaron el chip y entregaron todo. Me preocupa su nivel físico hoy en la segunda parte no pudimos hacer mucho más. Físicamente estaban destrozados. Y a estas alturas de la liga prepararlos físicamente es muy complicado. Pero el viernes cambiamos las estrategias y si es cierto que 5 córners 1 acabo el gol y 4 dentro de palos. Seguiremos trabajando e intentándolo preparar, pero si estamos preocupados el cuerpo técnico por el estado físico. En una semana no podemos cambiar nada pero si es cierto que los niños han cambiado esa actitud. Y es lo más importante con su actitud, seguiremos a por la salvación.

Por admin