Irreductibles

Èpica victòria del Juvenil A al Camp del Centenari de Mataró en un partit on l’entrega màxima dels nostres jugadors va portar els tres punts a Santa Coloma.

La plantilla del Juvenil A al camp del Centenari de Mataró

Molt de ritme en l’inici de partit i màxima igualtat entre ambdós equips mostrant la difícil situació que pateixen a la classificació. Però va haver-hi un fet puntual que va fer canviar la dinàmica del matx.

Als 17 minuts, en una mala caiguda després d’una sortida, Roger Estrada, el porter del Juvenil A, va caure a terra lesionat i va haver d’abandonar el terreny de joc en ambulància.

Impactats pel que havia succeït, l’equip colomenc ho va notar i el seu joc es va descentrar una mica fent que el Mataró es sentís més còmode sobre el terreny de joc i anotant l’1-0, als 24 minuts, en el primer apropament a porteria.

Sense reacció colomenca i amb l’equip encara descentrat, el Mataró va anotar el segon als 41 minuts. Amb resultat de 2-0 el col·legiat va assenyalar el camí de vestidors.

La feina del cos tècnic al descans va ser la de tornar a centrar l’equip i canviar el sistema de joc per tal de proposar un joc més ofensiu i ambiciós. I va funcionar!!! Des del primer minut de la segona meitat els nois de Dani Rosa van tancar al Mataró al seu camp, trepitjaven àrea en cada jugada i els locals només podien defensar-se i buscar contraatacs que no podien finalitzar.  

Si hi ha una senya d’identitat del nostre equip és que aquí no es rendeix ningú i els jugadors de la Grama van seguir assetjant la porteria Sergi Casas fins que va arribar la recompensa.

Una bona jugada per banda acabava amb la pilota a dins de l’àrea en possessió d’Àlex Montalbán que magistralment va rematar a la mitja volta i va anotar el 2-1 als 83 minuts de joc.

Quedava temps per reaccionar i donar-li la volta al marcador i la fe d’aquest gran equip els hi donava ales mentre el Mataró intentava aguantar tancat al seu àrea.

Amb aquest guió l’empat va arribar al minut 87 en una jugada d’Oliver que va ser el més llest de la classe. 2-2 i la Grama era un autèntic cicló sobre el maresme.

En aquest moment els locals van intentar reaccionar sortint del seu terreny de joc i intentant intimidar als colomencs abandonant la seva zona de seguretat, però abans de qualsevol reacció mataronina, una excel·lent passada entre línies, a l’esquena dels centrals, la va caçar el Killer Montalbán. El davanter de la Grama va definir com pocs saben fer-ho, picant la piloteta per sobre del porter, anotant el 2-3 als 88 minuts.

Màxima eufòria pels nois de Dani Rosa que van saber aguantar els minuts d’afegit les embranzides agòniques del Mataró i enduent-se una merescuda victòria importantíssima en la lluita per la permanència.

Tres de tres des del canvi de tècnic a la banqueta del Juvenil A i clara mostra de millora en tots els sentits que ens fan ser optimistes de cara al que resta de campionat. Enhorabona nois.

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE LNJ7

VICTÒRIA DEDICADA

La plantilla del Juvenil A vol dedicar expressament aquesta gran victòria al seu company, Roger Estrada, lesionat al partit de Mataró.

Des de l’Entitat aprofitem per desitjar-li al jove porter una bona recuperació i posem a la seva disposició totes les eines mèdiques i de fisioteràpia que tenim per  ajudar en tot el que sigui necessari. Molta força Roger, t’estimem.

______________________________________________________________

Épica victoria del Juvenil A en el Camp del Centenari de Mataró en un partido donde la entrega máxima de los nuestros jugadores trajo los tres puntos para Santa Coloma.

Mucho ritmo en el inicio de partido y máxima igualdad entre ambos equipos mostrando la difícil situación que padecen en la clasificación. Pero hubo un hecho puntual que hizo cambiar la dinámica del encuentro.
A los 17 minutos, en una mala caída tras una salida, Roger Estrada, el portero del Juvenil A, cayó al suelo lesionado y tuvo que abandonar el terreno de juego en ambulancia.

Impactados por lo que había sucedido, el equipo colomense lo notó y su juego se descentró un poco haciendo que el Mataró se sintiera más cómodo sobre el terreno de juego y anotando el 1-0, a los 24 minutos, en el primer acercamiento a portería.
Sin reacción colomense y con el equipo todavía descentrado, el Mataró anotó el segundo a los 41 minutos. Con resultado de 2-0 el colegiado señaló el camino de vestuarios.

El trabajo del cuerpo técnico en el descanso fue la de volver a centrar el equipo y cambiar el sistema de juego con el fin de proponer un juego más ofensivo y ambicioso. Y funcionó !!! Desde el primer minuto de la segunda mitad los chicos de Dani Rosa encerraron en Mataró en su campo, pisaban área en cada jugada y los locales sólo podían defenderse y buscar contragolpes que no podían finalizar.

Aún así, si hay una seña de identidad de nuestro equipo es que aquí no se rinde nadie y los jugadores de la Grama siguieron acosando la portería Sergi Casas hasta que llegó la recompensa.
Una buena jugada por banda acababa con el balón dentro del área en posesión de Alex Montalbán que magistralmente remató a la media vuelta y anotó el 2-1 a los 83 minutos de juego.

Quedaba tiempo para reaccionar y darle la vuelta al marcador y la fe de este gran equipo les daba alas mientras el Mataró intentaba aguantar encerrado en su área.

Con este guión el empate llegó en el minuto 87 en una jugada de Oliver que fue el más listo de la clase. 2-2 y la Grama era un auténtico ciclón sobre el maresme.

En ese momento los locales intentaron reaccionar saliendo de su terreno de juego e intentando intimidar a los colomenses abandonando su zona de seguridad, pero antes de cualquier reacción mataronina, un excelente pase entre líneas, a la espalda de los centrales, la cazar el Killer Montalbán.

El delantero de la Grama definió como pocos saben hacerlo, picando la pelotita por encima del portero, anotando el 2-3 a los 88 minutos.
Máxima euforia para los chicos de Dani Rosa que supieron aguantar en los minutos de añadido las envestidas agónicas del Mataró y llevándose una merecida victoria importantísima en la lucha por la permanencia.

Tres de tres desde el cambio de técnico en el banquillo del Juvenil A y clara muestra de mejora en todos los sentidos que nos hacen ser optimistas de cara a lo que resta de campeonato. Enhorabuena chicos.

CLICAD PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO

CLICAD PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE LNJ7