Benjamí «B» 3 – Singuerlin 2

Derbi emocionant el viscut abans-d’ahir en el Municipal de Santa Coloma en el qual la Grama va poder guanyar 3 a 2 al Singuerlín.
El Benjamí «B» de la Grama va sortir amb molta intensitat, molt motivats i molt dinàmics, sense deixar jugar còmodament a un Singuerlín molt lluitador i ben posicionat.
Una Grama superior s’avançava en el marcador amb un gol d’Hugo i quan més a prop estava el segon, en una contra el Singuerlín va marcar l’empat. La Grama una mica nerviosa va seguir amb un ritme molt alt i van arribar nombroses ocasions de gol i en una d’elles, Hugo de nou tornava a rematar i establir el 2 a 1 amb el qual finalitzava el primer temps.
El tercer quart va ser de clar dominador per la Grama i van tenir innombrables oportunitats per a poder sentenciar el partit però el porter del Singuerlín o els pals o les parts dispositives clares no permetien sentenciar. El gol havia d’arribar i Iván de gran jugada establia el 3 a 1 i quan tot semblava que acabaria així el Singuerlín que no va parar de lluitar aconseguia el 3 a 2 i finalitzava el partit.
Ara jornada de descans per Carnestoltes i a continuar treballant per a continuar creixent.


Benjamín “B” 3 – Singuerlin 2

Derbi emocionante el vivido anteayer en el Municipal de Santa Coloma en el cual la Grama pudo ganar 3 a 2 al Singuerlín.
El Benjamín “B” de la Grama salió con mucha intensidad, muy motivados y muy dinámicos, sin dejar jugar cómodamente a un Singuerlín muy luchador y bien posicionado.
Una Grama superior se avanzaba en el marcador con un gol de Hugo y cuando más cerca estaba el segundo, en una contra el Singuerlín marcó el empate. La Grama un poco nerviosa siguió con un ritmo muy alto y llegaron numerosas ocasiones de gol y en una de ellas, Hugo de nuevo volvía a rematar y establecer el 2 a 1 con el que finalizaba el primer tiempo.
El tercer cuarto fue de claro dominador por la Grama y tuvieron innumerables oportunidades para poder sentenciar el partido pero el portero del Singuerlín o los palos o los fallos claros no permitían sentenciar. El gol tenía que llegar e Iván de gran jugada establecía el 3 a 1 y cuando todo parecía que acabaría así el Singuerlín que no paró de luchar conseguía el 3 a 2 y finalizaba el partido.
Ahora jornada de descanso por Carnaval y a seguir trabajando para seguir creciendo.

Por admin