foto: ecgranollers.cat

Tanquem la primera volta del campionat amb la visita a un dels equips més regulars de la categoria, l’E.C. Granollers serà el nostre rival per aquesta vint-i-unena jornada de Tercera Divisió.

Els homes de José Solivelles han estat gran part de la temporada en la zona noble, sent un dels equips revelació junt amb Horta i San Cristóbal. Una bona primera volta que els ha situat a la novena posició amb 29 punts a només cinc de la quarta plaça. Encara així, l’últim mes ha estat dur pel Granollers que ha perdut quatre dels cinc partits que ha disputat ( Santboià 2-1; Reus 0-1; Terrassa 0-3; i Llagostera 4-0) perdent també posicions a la classificació. La passada jornada, contra el Castelldefels van retornar a la senda de la victòria  (0-4) i les bones sensacions de les que han gaudit durant molts partits. Son un equip compensat en atac i defensa amb 25 gols anotats i 20 encaixats, lluny dels millors números però també lluny dels cuers de la classificació.

Serà un partit de contrastos amb un equip, com el Granollers, que no guanya a casa des del passat 4 de novembre i un altre, con la Fundació Esportiva Grama , que no coneix encara la victòria fora de Santa Coloma. Nosaltres som l’equip amb més empats del grup i sempre que el marcador s’ha mostrat advers, els nois de Toni Díaz han donat la cara en busca de sumar punts.

Els resultats de la jornada, amb la victòria de l’Ascó sobre la Llagostera ens situen ja en posicions de descens i això fa que, per acabar l’any fora de la zona vermella, sigui necessari sumar punts a Granollers. No serà fàcil però, demà, des de les 12h al Municipal de Granollers els jugadors de la Grama intentaran portar cap a Santa Coloma la primera victòria a domicili.

 

[divider]

foto: ecgranollers.cat

Cerramos la primera vuelta del campeonato con la visita a uno de los equipos más regulares de la categoría, el E.C. Granollers será nuestro rival para esta vigésimo primera jornada de Tercera División.

Los hombres de José Solivellas han sido gran parte de la temporada en la zona noble, siendo uno de los equipos revelación junto con Horta  y San Cristóbal. Una buena primera vuelta que les ha situado en la novena posición con 29 puntos a sólo cinco de la cuarta plaza. Aún así, el último mes ha sido duro para el Granollers que ha perdido cuatro de los cinco partidos que ha disputado (Santboià 2-1; Reus 0-1; Terrassa 0-3; y Llagostera 4-0) perdiendo también posiciones en la clasificación. La pasada jornada, contra el Castelldefels retornaron a la senda de la victoria (0-4) y las buenas sensaciones de las que han disfrutado durante muchos partidos. Son un equipo compensado en ataque y defensa con 25 goles anotados y 20 encajados, lejos de los mejores números pero también lejos de los colistas de la clasificación.

Será un partido de contrastes con un equipo, como el Granollers, que no gana en casa desde el pasado 4 de noviembre y otro, con la Fundación Esportiva Grama, que no conoce aún la victoria fuera de Santa Coloma. Nosotros somos el equipo con más empates del grupo y siempre que el marcador se ha mostrado adverso, los chicos de Toni Díaz han dado la cara para sumar puntos.

Los resultados de la jornada, con la victoria del Ascó sobre la Llagostera nos sitúan ya en posiciones de descenso y eso hace que, para terminar el año fuera de la zona roja, sea necesario sumar puntos en Granollers. No será fácil pero, mañana, desde las 12h en el Municipal de Granollers los jugadores de la Grama intentarán traer hacia Santa Coloma la primera victoria a domicilio.

Por admin