Duarte defensa una pilota davant de Crespo (Foto: Pedro González)

La U.E. LLagostera s’ha endut la victòria al Municipal de la Grama per 0-2 en un partit molt seriós de l’equip gironí davant d’una Grama combativa però sense pólvora.

Arribava el líder a Santa Coloma i se’n va cap a terres gironines mantenint la primera plaça de la classificació, després de 90 minuts disputats amb serietat i amb solvència. Una vegada havien sobrepassat els primers minuts de tanteig, amb els dos equips ben plantats sobre la gespa, una desafortunada jugada ha suposat el primer gol visitant. Al minut 19, una pèrdua de pilota al mig del camp la ha aprofitat Moussa per córrer entre tots els jugadors del mig camp colomenc, col·lar-se entre els centrals i batre a Toni Texeira. Moussa Sidibé ha fet gala en aquesta jugada, de força, de potència i de bona conducció però també amb la fortuna d’endur-se dos rebots i veure com l’àrbitre no considerava fora de joc en la posició de Marc Medina. Discutible la seva posició, discutible el fora de joc posicional, però el gol ha pujat al marcador i la Llagostera agafava avantatge contra una Grama que controlava la pilota però sense perill per la porteria de Marcos.

Ha intentat reaccionar l’equip de Toni Díaz però l’enorme serietat d’Amantini i Aimar, en la lluita constant amb Cristo,  han impedit que el davanter colomenc crees perill sobre la porteria gironina. Buba, amb les seves internades per banda dreta ho ha intentat però ha sigut  per esquerra, en un centre de Canelada refusat per la defensa, quan la pilota li ha caigut a Xavi Pluvins per que engaltés un fort xut que ha sortit fregant el pal esquerra. Sense dubtes la millor ocasió per la Grama en aquesta primera part. No hi  ha hagut una superioritat clara del líder en aquests primers 45 minuts i finalment s’ha assenyalat el descans amb 0-1 al marcador.

Al igual que la setmana passada, la segona part havia de ser la de la reacció de la Fundació Esportiva Grama però el partit no ha canviat gaire. La Llagostera es mostrava intractable al darrera i molt perillosa en la contra amb Moussa, Shasha i Marc Medina fent mal en velocitat a la defensa colomenca. I amb aquesta tònica el partit s’ha enrarit, decisions arbitrals un tant descompensades, targetes grogues innecessàries i la jugada decisiva. Quan Toni Díaz havia decidit donar un pas endavant i incorporar a Cristóbal com a punta de llança de l’atac acompanyant a Cristo, una pilota penjada des de banda dreta sobre la porteria de Toni Texeira ha acabat amb penal a favor de la Llagostera. Un lleu contacte entre Martí Tàpia i Shasha ha sigut considerat pel col·legiat com a pena màxima. Maik Molist ha anotat el 0-2 al minut 70.

Teníem el marcador molt complicat, però aquesta Grama no es rendeix mai i en la recta final del partit, amb un equip visitant més tancat en el seu camp buscant la contra, hem vist les millors ocasions pels nostres. Al 79 una bona internada de Cristo la ha taponat Amantini per impedir una rematada clara. Al 86 ha aparegut Marcos per enviar a córner un potentíssim xut de  Ñito des de la frontal. I una altra vegada Marcos ha impedit el gol del debutant Lúcas.

Finalment el marcador no s’ha mogut i la Llagostera s’ha endut la victòria a Santa Coloma per 0-2. La pròxima setmana els nois de la Toni Díaz visiten al E.C. Granollers per finalitzar la primera volta del campionat i intentar aconseguir la primera victòria a domicili.

Gran èxit en la recollida de joguines en aquesta jornada solidaria. Des de la Fundació Esportiva Grama volem agrair enormement la seva col·laboració a tots els assistents, amb especial atenció a la fidel afició de la Llagostera, i us recordem que fins dijous podeu deixar més joguines a les oficines de l’Estadi (de 17 a 21h). GRÀCIES A TOTS!!!!

PODEU VEURE L’ACTE DEL PARTIT CLICANT AQUÍ

PODEU VEURE LA CLASSIFICACIÓ CLICANT AQUÍ

 

[divider]

El once inicial de la Grama contra la Llagostera (Foto: Pedro González)

La U.E. LLagostera se ha llevado la victoria en el Municipal de la Grama por 0-2 en un partido muy serio del equipo gerundense ante una Grama combativa pero sin pólvora.

Llegaba el líder en Santa Coloma y se va hacia tierras gerundenses manteniendo la primera plaza de la clasificación, después de 90 minutos disputados con seriedad y con solvencia. Una vez se habían sobrepasado los primeros minutos de tanteo, con los dos equipos bien plantados sobre el césped, una desafortunada jugada ha supuesto el primer gol visitante. En el minuto 19, una pérdida de balón en el centro del campo la aprovechó Moussa para correr entre todos los jugadores del medio campo colomense, colarse entre los centrales y batir a Toni Texeira. Moussa Sidibé ha hecho gala, en esta jugada, de fuerza, de potencia y de buena conducción pero también con la fortuna de llevarse dos rebotes y ver cómo el árbitro no consideraba fuera de juego en la posición de Marc Medina. Discutible su posición, discutible el fuera de juego posicional, pero el gol subió al marcador y la Llagostera cogía ventaja contra una Grama que controlaba el balón pero sin peligro para la portería de Marcos.

Ha intentado reaccionar el equipo de Toni Díaz pero la enorme seriedad de Amantini y Aimar, en la lucha constante con Cristo, han impedido que el delantero colomense crease peligro sobre la portería gerundense. Buba, con sus internadas por banda derecha lo ha intentado pero ha sido por izquierda, en un centro de Canelada rechazado por la defensa, cuando el balón le cayó a Xavi Pluvins para que enganchase un fuerte disparo que salió rozando el poste izquierdo . Sin duda la mejor ocasión para la Grama en esta primera parte. No ha habido una superioridad clara del líder en estos primeros 45 minutos y finalmente se ha señalado el descanso con 0-1 en el marcador.

Al igual que la semana pasada, la segunda parte debía ser la de la reacción de la Fundació Esportiva Grama pero el partido no ha cambiado mucho. La Llagostera se mostraba intratable detrás y muy peligrosa en la contra con Moussa, Shasha y Marc Medina haciendo daño en velocidad a la defensa colomense. Y con esta tónica el partido se ha enrarecido, decisiones arbitrales un tanto descompensadas, tarjetas amarillas innecesarias y la jugada decisiva. Cuando Toni Díaz había decidido dar un paso adelante e incorporar a Cristóbal como punta de lanza del ataque acompañando a Cristo, un balón colgado desde banda derecha sobre la portería de Toni Texeira ha acabado con penalti a favor de la Llagostera. Un leve contacto entre Martí Tapia y Shasha ha sido considerado por el colegiado como pena máxima. Maik Molist ha anotado el 0-2 en el minuto 70.

Teníamos el marcador muy complicado, pero esta Grama no se rinde y en la recta final del partido, con un equipo visitante más cerrado en su campo buscando la contra, hemos visto las mejores ocasiones por los nuestros. En el 79 una buena internada de Cristo la ha taponado Amantini para impedir un remate claro. En el 86 ha aparecido Marcos para enviar a córner un potentísimo disparo de Nito desde la frontal. Y otra vez Marcos ha impedido el gol del debutante Lucas.

Finalmente el marcador no se ha movido y la Llagostera se ha llevado la victoria en Santa Coloma por 0-2. La próxima semana los chicos de la Toni Díaz visitan al E.C. Granollers para finalizar la primera vuelta del campeonato e intentar conseguir la primera victoria a domicilio.

Gran éxito en la recogida de juguetes en esta jornada solidaria. Desde la Fundació Esportiva Grama queremos agradecer enormemente su colaboración a todos los asistentes, con especial atención a la fiel afición de la Llagostera, y os recordamos que hasta el jueves podéis dejar más juguetes en las oficinas del Estadio (de 17 a 21h). ¡¡GRACIAS A TOD@S!!

PODÉIS VER EL ACTA DEL PARTIDO CLICANDO AQUÍ

PODÉIS VER LA CLASIFICACIÓN CLICANDO AQUÍ

 

Por admin