UE Vilassar de Mar 2-0 FE Grama: dura derrota al Xevi Ramon

29/04/2024

La Grama domina la possessió de pilota però no està encertada al darrer terç i se’n va de buit del camp de la UE Vilassar de Mar

La bona dinàmica de la Grama, que encadenava 4 partits sense conèixer la derrota i 3 victòries consecutives, ha arribat a la seva fi. Els de Joan Esteva van lluitar i oferir una bona imatge al Xevi Ramon, però la manca d’encert en arribar a la part ofensiva els condemna a no aconseguir cap punt.

L’inici del partit, igual que va passar durant bona part del duel, va ser de màxima igualtat. Tot i això, les ocasions no van trigar en arribar i al 6’, Padillo ho va provar amb un xut que es va estavellar amb el lateral de la xarxa. Quan l’equip començava a estar còmode, una topada del porter amb els punys directe al cap de Peris va obligar a la substitució del jugador de la Grama. A partir d’aquí (15’), tots dos equips van seguir lluitant durant tot el primer temps per aconseguir el gol i serien els locals qui ho aconseguirien abans del descans. L’ex de la Grama, Montalbán, va caçar una pilota aèria al 42’ i la va introduir al fons de la xarxa. Al minut següent, Erik va poder empatar però el tir creuat no va trobar porta i després de 4 minuts d’afegit, l’àrbitra senyalaria el camí de vestidors.

La Grama va sortir disposada a remontar però l’encert en arribar al darrer terç de camp estava sent escàs. L’ocasió més clara la va tindre Ignasi Varona, que després d’una bona jugada col·lectiva va arribar forçat al límit de l’àrea petita i el seu xut va ser refusat entre la defensa i el porter. Els de Joan Esteva ho van intentar fins al final del partit però la UE Vilassar de Mar, amb els nostres ja llençats a l’atac, faria el defintiu 2-0 mitjançant un contracop i al temps d’afegit.

Queden 3 jornades per tancar la competició a Tercera RFEF i lluitarem fins al final. Com va dir el míster a la roda de premsa post-partit, només ens queda un objectiu, hem d’aconseguir-ho com sigui i estem convençuts que així serà. Això no s’atura i el proper partit de la Grama serà dimecres a les 18:00h, data en que visitarem el camp del CP San Cristóbal. SEGUIM, EQUIP!

La Grama domina la posesión de balón pero no está acertada en el último tercio y se va de vacío del campo de la UE Vilassar de Mar

La buena dinámica de la Grama, que encadenaba 4 partidos sin conocer la derrota y 3 victorias consecutivas, ha llegado a su fin. Los de Joan Esteva lucharon y ofrecieron una buena imagen a Xevi Ramon, pero la falta de acierto al llegar a la parte ofensiva les condena a no conseguir ningún punto.

El inicio del partido, al igual que ocurrió durante buena parte del duelo, fue de máxima igualdad. Sin embargo, las ocasiones no tardaron en llegar y en el 6′, Padillo lo probó con un disparo que se estrelló con el lateral de la red. Cuando el equipo empezaba a estar cómodo, un encontronazo del portero con los puños directo a la cabeza de Peris obligó a la sustitución del jugador de la Grama. A partir de ahí (15′), ambos equipos siguieron luchando durante todo el primer tiempo para conseguir el gol y serían los locales quienes lo conseguirían antes del descanso. El ex de la Grama, Montalbán, cazó un balón aéreo en el 42′ y lo introdujo en el fondo de la red. En el minuto siguiente, Erik pudo empatar pero el tiro cruzado no encontró puerta y después de 4 minutos de añadido, la árbitra señalaría el camino de vestuarios.

La Grama salió dispuesta a remontar pero el acierto al llegar al último tercio de campo estaba siendo escaso. La ocasión más clara la tuvo Ignasi Varona, que tras una buena jugada colectiva llegó forzado al límite del área pequeña y su disparo fue despejado entre la defensa y el portero. Los de Joan Esteva lo intentaron hasta el final del partido pero la UE Vilassar de Mar, con nuestros ya lanzados al ataque, haría el definitivo 2-0 mediante un contragolpe y en el tiempo de añadido.

Quedan 3 jornadas para cerrar la competición en Tercera RFEF y lucharemos hasta el final. Como dijo el míster en la rueda de prensa post-partido, sólo nos queda un objetivo, debemos conseguirlo como sea y estamos convencidos de que así será. Esto no se detiene y el próximo partido de la Grama será el miércoles a las 18:00h, fecha en la que visitaremos el campo del CP San Cristóbal. SEGUIMOS, EQUIPO!